A legutóbbi Playback párbaj-os szereplése után érdemes azon elgondolkodni, hogy Gabo csak az izmaira, vagy a péniszére is gyúr?

Günther Ding Ding Dong Songja, valamint egy ByeAlex-nóta jutott Pumped Gabónak az RTL Spike műsorának legújabb adásában. Az vitatható, hogy ki mennyire értékeli majd a fiatal fiú előadását, az azonban biztos, hogy a fehér fecske bugyijának tartalma irreálisan nagyra nőtt. 

Pumped Gabónak odalent is felpumpáltákForrás: Origo

Ez azért felveti az emberekben ugyanazt a kérdést, mint amit a nők és a szilikonmell kapcsán szoktunk kérdezni: ez vajon igazi? 

Pumped Gabo a Playback párbajbanForrás: Origo

Abban az esetben lehet természetes az alsónemű tartalma, ha a táncoslányok jelenléte kicsit megtuningolta Gabo fantáziáját, más esetben erre elég kicsi az esély.

Ám a műsor szereplője volt Gabo kedvese is, Sebestyén Ági, így nem valószínű, hogy a jelenlétében más lányokról álmodozhatna. Így maradt a bugyiba helyezett zokni elmélete, vagy netán tényleg ezzel áldotta őt meg az Isten?

Sebestyén Ági a Playback párbajbanForrás: Origo

Valószínűleg a műsor készítői szándékosan vetkőztették le a szerelmespár mindkét tagját, hiszen Ági egy elképesztően szexi Geri Halliwell-számban díszelgett hiányos öltözékben.

Sebestyén Ági a Playback párbajbanForrás: Origo

Ági egyébként korábban bevallotta, hogy nem egy átlagos párost alkotnak, ráadásul a napokban szakítottak is, de nem hosszú időre.