Pumped Gabó és párja, Ági: "Nem vagyunk egy hétköznapi pár"

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros pumped gabó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabót a tavalyi Balaton Soundon fedezte fel az ország. Nem mindennapi mozgásával mindenkinek feltűnt a tökéletes testű fiú. Azóta pedig igazi celebbé vált.

Az RTL Nyerő Páros című műsorában láthattuk először Gabót és párját, Ágit. Akkor mindenki furcsának találta, vajon mit keres egy illusztris celebekből álló társaságban egy fesztiválarc és kedvese. Ez a kérdés hamar szertefoszlott és kiderült, hogy

Gabó egy szerethető, kedves és őszinte figura,

aki bár mélyről jött, mégis pozitív és jókedvű tudott maradni. A sztárok is azonnal a szívükbe zárták. Párja, Ági pedig hiába idősebb nála 10 évvel, nagyon szereti őt és mindenben támogatja. Bár a versenyből kiestek,a Story Magazinban meséltek kapcsolatukról és az őket ért támadásokról.

"Érdekes szituáció volt, amikor a többiek úgy döntöttek, mi illünk össze a legkevésbé - meséli Ági a Nyerő Párosról. "Megdöbbentem, és nyilván rosszul is esett. De mélyen legbelül én is tudom, nem vagyunk egy hétköznapi pár."

Forrás: RTL Klub

Ági már a Soundon felfigyelt a jóképű macsóra, akiről

először azt hitte, külfödi sztár.

Azonnal elkezdett kutakodni utána a közösségi oldalakon, végül egy barátjuk mutatta be őket egymásnak.

"Mindenáron meg akartam szerezni magamnak, és sikerült. Gábornak ez az első tartós kapcsolata, és ahhoz képest, hogy még csak húsz éves, kifejezetten éretten gondolkodik. Tudom, hogy még a bulizós korszakát éli, ennyi idősen én is rengeteget jártam az éjszakában. Én mégis hosszú távon gondolkozom, hiszen jól megvagyunk egymással."

Tényleg egyszerre vár kisbabát Katalin hercegné és a húga?http://www.life.hu/sztarok/20160915-egyszerre-var-babat-katalin-hercegne-es-huga-pippa.htmlAz OK! Weekly Magazin nem mindennapi hírről számolt be a minap. Állításuk szerint Katalin hercegné és kishúga, Pippa Middleton egyszerre várandósak. TV + Sztárok--Bódi Sylvi forrón szereti - három pasival nyomja egyszerrehttp://www.life.hu/sztarok/20160915-bodi-sylvi-harom-pasival-kacerkodik-egy-foton.htmlBódi Sylvi ezúttal nem a Maldív-szigetekről, vagy egy szörf deszkáról készült fotót posztolt, de igy is legalább annyira leesett az állunk... TV + Sztárok--Kemény feladat elé állították a Nyerő Páros sztárjaithttp://www.life.hu/sztarok/20160914-kovacs-dori-a-nyero-paros-egyik-tagja-majdnem-repuloszerencsetlenseget-szenvedett.html A Nyerő Páros című műsor sztárjai újra kemény feladatot kaptak. Többen rosszul lettek. TV + Sztárok--Így babázik VV Vivien!http://www.life.hu/sztarok/20160914-vv-vivien-ujra-hozza-a-formajat-anyava-valt-es-nem-is-akarhogyan-teszi-ezt.htmlVV Vivien eddig sem tétlenkedett a villában, viszont most újabb nem mindennapi sztorik történnek vele, ugyanis gyereke lett... TV + SztárokOrigoCsúnyán kiakadt Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20160914-victoria-bekcham-nagyon-kiakadt-lanya-iskolajara.htmlA magára mindig adó sztármami, Victoria Beckham természetesen még kislánya iskolájába sem megy slamposan. Ezúttal viszont elhibázta öltözékét... TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi úgy érzi, elárulta őt Valkó Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-szabo-zsofi-kiakadt-valko-esztire-amiert-parjat-hivta-ki.htmlA Nyerő Páros című műsorban szinte minden nap történik valami, ami kiveri a biztosítékot a sztároknál. Ezúttal Szabó Zsófi akadt ki Valkó Esztire, mert szerinte hátba támadta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.