A legtöbben nem pénzre vágynak: ez derül ki egy kutatásból, ami azt is taglalja, hogy a sztárjaink miről álmodoznak. A várandós Horváth Éva például utazásról, Varga Viktor pedig egy arcpirítóan pikáns élményről.

Élményekre vagy utazásra: erre vágyik a legtöbb ember Magyarországon. Az internetes kutatás során 4700 embert kérdeztek meg, de a sztárokat is kifaggatták bakancslistájukról. Kiderült, hogy pénz helyett inkább különleges élményekre vágynak az emberek, ahogy a hírességek is.

Sokan vágynak utazásraForrás: Thinkstock

1. Utazni
2. Különleges élményt átélni
3. Boldog kapcsolatok
4. Nagy tettet véghezvinni
5. Pénzügyi sikert elérni

Ezek szerepelnek az első 5 helyen a kutatás szerint, ami egybevág például Horváth Éva vágyaival. Az ő listáján is első helyen szerepel az utazás, de a várandós kismamának még várnia kell arra, hogy ezen vágyai valóra váljanak.

Horváth Éva is utazni szeretneForrás: www.instagram.com/evahorvathofficial

"A bakancslistámon főleg utazások szerepelnek. Úgy vagyok vele, hogy ha az ember világot lát, olyan élménnyel gazdagodik, ami az egész élete során elkíséri. Az első és legfontosabb úticélom Kongó, ahol hegyi gorillákat szeretnék látni. Láttam már róluk dokumentumfilmet, sokat olvastam a témában, és ideje lenne, hogy szemtől szembe lássam őket. Emellett nagy vágyam többek között, hogy eljuthassak Kínába egy érdekes földalatti barlangrendszerbe, valamint az Északi-sarkra. Viszont a baba születéséig biztosan nem fogok utazni, most maximum tervezgetésre van lehetőségem" - árulta el Éva a Meglepkék.hu-nak.

Varga Viktor pikáns élményre vágyikForrás: Facebook/Varga Viktor

Varga Viktor szintén élményt szeretne, csak ő összekötné az utazást egy pikáns összebújással. "Egy nagy erotikus vágyálmom is van: még az életben egyszer mindenképpen szeretnék szeretkezni életem szerelmével az egyik ázsiai esőerdő közepén, ahol csak az érintetlen természet vesz minket körbe" - vallotta be az énekes.