Hosszú ideig volt egyedül Britney Spears, de úgy tűnik kellett is neki ennyi idő ahhoz, hogy magára találjon. Amint egyenesbe jött, a szerelem is megérkezett az életébe, ráadásul egy szívdöglesztő pasija lett az énekesnőnek: egy perzsa modellel randizik.

Britney Spears sokáig nem volt szerencsés a férfiakkal, gyermekeinek apjával sem volt túl jó a kapcsolata. A sok rossz viszony nagyon megviselte az énekesnőt, teljesen mélypontra került. Britney Spears-nek azonban sikerült felállni, sok időt fordított arra, hogy rendbe hozza magát. Az eredményeket mindenki láthatja, hiszen mostanában tényleg csúcsformában van az énekesnő testileg és lelkileg is.

Britney Spears és új pasijaForrás: NORTHFOTO

Valószínűleg ennek köszönhető, hogy sok várakozás után a szerelem is rátalált. Nem is akárkivel randizik a sztár! Egy igazán szívdöglesztő pasit fogott magának, méghozzá a perzsa modellt, Sam Asgharit. A férfi büszke is arra, hogy az énekesnővel jár, valószínűleg ezért posztolt ki közösségi oldalára egy közös fotót Britney-vel, de nem sokkal később a bizonyíték erejű kép lekerült a Twitterről. Addigra azonban már bejárta a sajtót a fotó, és már a szerelmesek sem titkolják kapcsolatukat. Legutóbb együtt kapták őket lencsevégre, amint egy romantikus vacsora után várnak az autójukra.