Katalin hercegné szembeszállt Erzsébet királynővel

Forrás: AFP/Matt Dunham -
karácsony Katalin hercegné Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné nagyon szoros kapcsolatot ápol családjával, ám amióta Vilmos herceg felesége lett, nem töltheti együtt a karácsonyt szeretteivel. Ezúttal azonban a sarkára állt: otthon karácsonyozik a gyerekekkel és férjével.

Kate Middletont eddig is kedveltük, de ezúttal még nagyobbat nőtt a szemünkben, ugyanis kiállt magáért és családjáért a királyi udvar szabályaival szemben.

A Buckingham-palotában igen szigorú szabályok vonatkoznak a királyi család tagjaira, ilyen például a karácsonyi időszak is, ekkor ugyanis mindenkinek a királyi rezidencián kell tartózkodnia a családtagok közül. Ezért Katalin, mióta Vilmos felesége, csak egyszer tölthette az ünnepeket szüleivel, akkor is azért, mert terhességi rosszullétekkel küzdött.

Százezret érő babakocsiban pihen Sarolta Forrás: AFP/Matt Dunham

Ezúttal viszont a sarkára állt, és közölte Erzsébet királynővel, hogy idén fittyet hány a szabályokra és a Middleton-rezidencián tölti az ünnepeket férjével és gyerekeivel. A Daily Mail értesülései szerint a királynő meglepően jól fogadta a hírt, Károly herceg volt az, aki kicsit nehezményezte a döntést, ugyanis állítása szerint így is kevés időt tud csak unokáival tölteni.

Ezért nem karácsonyozhat együtt Harry herceg és Meghan Markle

Meghan és Harry között állítólag dúl a szerelem, még akkor is, ha mostanában sok időt töltöttek külön: Vilmos öccse pár nappal ezelőtt a Karib-térségben járt egy körutazáson, Meghan pedig folyamatosan forgat. Az Entertainment Tonightnak nyilatkozó szakértő, Katie Nicholl szerint viszont nincs sok esély rá, hogy a pár karácsonykor bepótolhatja a külön töltött időt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.