Támadást tervezett egy férfi az adventi vásáron

Forrás: AFP -
veszély férfi menekült támadás Marokkó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi még 2015-ben érkezett Ausztriába. Bár a hírek szerint le akart telepedni, a menekültkérelmét elutasították.

A 25 éves férfi telefonján több olyan beszélgetést is folytatott, melyek szerint meg akarta támadni a salzburgi adventi vásárt. Az osztrák hatóságok azóta elfogták a marókkói menekültet, akinél olyan dolgokat találtak, melyek elegek lettek volna egy esetleges támadáshoz - írja a BBC.

Képünk illusztráció Forrás: AFP

A hétfő esti berlini karácsonyi vásár elleni támadásban 12-en meghaltak és 48-an megsérültek, köztük a berlini kórház közlése szerint 14-en súlyosan. A sérültek között egy magyar állampolgár is van.

Lezárták a Király utcát: egy férfi robbantással fenyegetőzötthttp://www.life.hu/news/20161221-robbantas-fenyegetett-egy-ferfi-lezartak-a-kiraly-utcat.htmlKedd éjjel a rendőrség kénytelen volt lezárni a Király utcát a Káldy Gyula utca és a Deák tér között ugyanis egy 35 éves férfi robbantással fenyegetőzött. A tűzszerészek átvizsgálták az illető autóját. NewsOrigoVigyázz! A Telekom nevében csalnak ki pénzt emberektőlhttp://www.life.hu/news/20161221-a-telekom-neveben-csalnak-ki-penzt-emberektol.htmlA telefontársaság munkatársának adják ki magukat és csalnak ki pénzt emberektől a tettesek. Egyelőre nem tudni, hogy ki vagy kik vannak a háttérben, a Life.hu információi szerint már nyomozócsoport vizsgálja az ügyet. News--Meghalt Michele Morganhttp://www.life.hu/news/20161221-meghalt-mich-le-morgan-a-20-szazad-egyik-legnagyobb-francia-szinesznoje.html96 évesen kedden meghalt Michele Morgan, a 20. század egyik legnagyobb francia színésznője – tudatta családja a francia sajtóval. News--Édesanyja lépett elhunyt lánya helyett a Turay Ida Színház színpadára http://www.life.hu/news/20161220-edesanyja-lepett-szinpadra-elhunyt-lanya-helyett.htmlA tragikus körülmények között elhunyt gödöllői lány a Turay Ida Színház munkatársa volt. Sajnos ő már soha nem léphet színpadra, így édesanyja teszi meg helyette. Ahová tud, oda beugrik gyermeke helyett, ezzel is ápolja az emlékét. News--76 kapszula kokainnal a gyomrában érkezett Ferihegyre egy venezuelai nőhttp://www.life.hu/news/20161219-kokainnal-a-gyomraban-erkezett-ferihegyre-egy-no.htmlNagyon ideges volt, izzadt és remegett a nő a reptéri ellenőrzésen, ezért egyből sejtették a pénzügyőrök, hogy kábítószert nyelhetett le. A CT-vizsgálat során igazolást is nyert ez a gyanú: 76 kapszula lapult a nő gyomrában. News--Gyászol a világ! Szívrohamban hunyt el Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/news/20161219-gabor-zsazsa-99-eves-magyar-szarmazasu-szineszno-szivrohamban-hunyt-el.html99 éves korában távozott az élők sorából Gábor Zsazsa magyar származású hollywoodi színésznő. A hírek szerint a díva szívrohamban hunyt el. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.