Gesztesi Károly: "Én biztos, hogy nem ittam. Hát forgatáson?!"

Esti Frizbi Gesztesi Károly Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alkoholfogyasztással vádolták meg Gesztesi Károlyt. Az egyik napilap informátora szerint az Esti Frizbi felvételén ivott a színész, ő azonban azt állítja, nem így történt és ezt Hajdú Péter is alátámasztja. 

"Berki Krisztiánnal voltak vendégek, és mire a kamerák dolgozni kezdtek, a felvétel előtt konszolidáltan beszélgető színész egy csapásra megváltozott. Harsány lett, kalapot csapott a fejére, és dőlt belőle a szó. A felvételt követően hallottam, hogy valaki beleszagolt az üvegébe, és állítólag alkohol volt benne" – állítja a Borsnak informátora, aki arról is beszélt, hogy Hajdú Péter Esti Frizbijének a felvételére a színész félliteres ásványvizes palackkal érkezett. Csakhogy nem víz volt benne, hanem egy sötét színű folyadék, amit Gesztesi el is fogyasztott.

Gesztesi Károly állítja: nem ivott az Esti Frizbi felvételén Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ezzel kapcsolatban Hajdú Péter is megszólalalt: "Biztos vagyok benne, hogy nem alkohol volt az üvegben. Egy: akkor megkínált volna belőle, kettő: színjózanul és jó formában beszélgetett" - jelentette ki. A lap Gesztesi Károlyt telefonon érte el. "Én biztos, hogy nem ittam. Hát forgatáson?! Én már nem iszom egy ideje, amióta megvolt az a kis karambol. Nem tudom, ki mondhat rólam ilyeneket. Semmi nem volt nálam, csak az az ásványvíz, amit a húgomék adtak, de az is szénsavmentes. Pont ma volt egy nagy vizsgálatom Kecskés dokinál, és hibátlanok lettek a leleteim. A májam is olyan egészséges, mint egy babának. Abszolút egészséges életet élek, és ezt fogom is tartani most egy jó darabig. Még szilveszterkor sem fogok inni. Ráadásul az ATV-be nem lehet alkoholt bevinni és fogyasztani. Tisztelem annyira Németh Sándort, a jó barátomat, hogy nem csinálok ilyet. Már nem emlékszem, de szeretem ezeket a macikoktélokat, az is lehet, hogy jeges teás ásványvíz volt. Mert elég száraz ott a levegő, meg kellett inni egy litert előtte" - magyarázta.

Filmszerepet kapott Görög Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20161221-gorog-zita-filmszerepet-kapott.htmlEgy swingerklub tulajdonosnőjét alakítja egy készülő filmben Görög Zita. TV + SztárokOrigoMegvan a 2016-os X-Faktor győztese: Opitz Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20161217-a-2016-os-x-faktor-gyoztese.htmlVéget ért az 2016-os X-Faktor fináléja, Dmitrij Gorbunov harmadikként végzett, a műsor második fele Mata Richiről és Opitz Barbiról szólt. Utóbbi, mentorával együtt most nagyon boldog, hiszen ő állhatott a dobogó felső fokára és elvihette a főnyereményt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDmitrij Gorbunov kiesett - Ő az X-faktor 3. helyezettjehttp://www.life.hu/sztarok/20161217-az-x-faktor-3-helyezettje.htmlEgy énekesnek már a finálé közepén szertefoszlottak az álmai. Dmitrij Gorbunov kapta a köztes szavazásnál a legkevesebb voksot: Mata Ricsi és Opitz Barbi küzd tovább a győzelemért. TV + Sztárok--Tóth Vera nem könnyíthetett magán a kápolna udvaránhttp://www.life.hu/sztarok/20161217-toth-vera-nem-konnyithetett-magan-a-kapolna-udvaran-a-gyertek-atban-meselet.htmlAz énekesnő a Gyertek át! pénteki adásában mesélte el Sebestyén Balázsnak, milyen vicces helyzetbe került egyik fellépésén.TV + SztárokOrigoŐt látnátok szívesen az X-Faktor nyertesekénthttp://www.life.hu/sztarok/20161217-opitz-barbit-latnatok-szivesen-az-x-faktor-nyertesekent.htmlSzavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, szerintetek melyik döntős énekesnek kell ma a dobogó felső fokára állnia. Nos, szerintetek ez szinte egyértelmű. TV + Sztárok--Nádai Anikó: "Tény, hogy az elfogadható határát súroltam"http://www.life.hu/sztarok/20161217-nadai-aniko-a-valovilag-musorvezeteserol.htmlEgykor ValóVilág szereplő volt, idén ő vezette a műsort, ami még számára is hihetetlen. "Amikor kijöttem a villából, hogy a néggyel későbbi szériát én vezethetem, kinevetem. Álmodni sem mertem volna ilyet" - nyilatkozta. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.