Alkoholfogyasztással vádolták meg Gesztesi Károlyt. Az egyik napilap informátora szerint az Esti Frizbi felvételén ivott a színész, ő azonban azt állítja, nem így történt és ezt Hajdú Péter is alátámasztja. 

"Berki Krisztiánnal voltak vendégek, és mire a kamerák dolgozni kezdtek, a felvétel előtt konszolidáltan beszélgető színész egy csapásra megváltozott. Harsány lett, kalapot csapott a fejére, és dőlt belőle a szó. A felvételt követően hallottam, hogy valaki beleszagolt az üvegébe, és állítólag alkohol volt benne" – állítja a Borsnak informátora, aki arról is beszélt, hogy Hajdú Péter Esti Frizbijének a felvételére a színész félliteres ásványvizes palackkal érkezett. Csakhogy nem víz volt benne, hanem egy sötét színű folyadék, amit Gesztesi el is fogyasztott. 

Gesztesi Károly állítja: nem ivott az Esti Frizbi felvételénFotó: Zsigmond László/Life.hu

Ezzel kapcsolatban Hajdú Péter is megszólalalt: "Biztos vagyok benne, hogy nem alkohol volt az üvegben. Egy: akkor megkínált volna belőle, kettő: színjózanul és jó formában beszélgetett" - jelentette ki. A lap Gesztesi Károlyt telefonon érte el. "Én biztos, hogy nem ittam. Hát forgatáson?! Én már nem iszom egy ideje, amióta megvolt az a kis karambol. Nem tudom, ki mondhat rólam ilyeneket. Semmi nem volt nálam, csak az az ásványvíz, amit a húgomék adtak, de az is szénsavmentes. Pont ma volt egy nagy vizsgálatom Kecskés dokinál, és hibátlanok lettek a leleteim. A májam is olyan egészséges, mint egy babának. Abszolút egészséges életet élek, és ezt fogom is tartani most egy jó darabig. Még szilveszterkor sem fogok inni. Ráadásul az ATV-be nem lehet alkoholt bevinni és fogyasztani. Tisztelem annyira Németh Sándort, a jó barátomat, hogy nem csinálok ilyet. Már nem emlékszem, de szeretem ezeket a macikoktélokat, az is lehet, hogy jeges teás ásványvíz volt. Mert elég száraz ott a levegő, meg kellett inni egy litert előtte" - magyarázta.