házasság szerelem Kulcsár Edina szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy Csuti megkéri az egykori szépségkirálynő kezét?

A Red Carpet adásának köszönhetően betekintést nyerhettünk Edináék karácsonyi készülődésébe. Kiderült, hogy még a fa helyét sem találták ki, mert nem sikerült megegyezni az elhelyezést illetően.

Kulcsár Edina és Csuti nem érzik még az ünnepi hangulatot Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina

Edina elárulta, hogy őket még nem igazán járja át a karácsonyi hangulat, de természetesen azt fontosnak tartják, hogy a közeli szeretteikkel közösen töltsék az ünnepeket. Csutinak a halászlé, a szépségnek pedig az édesburgonyapüré az, aminek feltétlen a karácsonyi asztalon kell lennie ahhoz, hogy teljes legyen az öröm.

Edina korábban azt is elmesélte, hogy nem szereti kétszer ugyanazt a szettet viselni karácsonykor, de emellett azt is fontosnak tartja, hogy a választott ruhadarab kényelmes legyen.

Csutinak szintén nincs könnyű dolga, kétszeresen kellett gondolkodnia, hiszen a 25 éves modell december 23-án született. A számára vásárolt ajándékról semmit nem hajlandó elárulni, csak annyit, hogy

egy kicsi dobozban várja a sorát.

Lehet, hogy egy eljegyzési gyűrű lapul benne? Ráférne Edinára valami örömteli meglepetés, hiszen nincs jó passzban, mióta megszűnt a műsorvezetői állása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.