Lehet, hogy Csuti megkéri az egykori szépségkirálynő kezét?

A Red Carpet adásának köszönhetően betekintést nyerhettünk Edináék karácsonyi készülődésébe. Kiderült, hogy még a fa helyét sem találták ki, mert nem sikerült megegyezni az elhelyezést illetően. 

Kulcsár Edina és Csuti nem érzik még az ünnepi hangulatotForrás: Facebook/ Kulcsár Edina

Edina elárulta, hogy őket még nem igazán járja át a karácsonyi hangulat, de természetesen azt fontosnak tartják, hogy a közeli szeretteikkel közösen töltsék az ünnepeket. Csutinak a halászlé, a szépségnek pedig az édesburgonyapüré az, aminek feltétlen a karácsonyi asztalon kell lennie ahhoz, hogy teljes legyen az öröm. 

Edina korábban azt is elmesélte, hogy nem szereti kétszer ugyanazt a szettet viselni karácsonykor, de emellett azt is fontosnak tartja, hogy a választott ruhadarab kényelmes legyen. 

Csutinak szintén nincs könnyű dolga, kétszeresen kellett gondolkodnia, hiszen a 25 éves modell december 23-án született. A számára vásárolt ajándékról semmit nem hajlandó elárulni, csak annyit, hogy egy kicsi dobozban várja a sorát. Lehet, hogy egy eljegyzési gyűrű lapul benne? Ráférne Edinára valami örömteli meglepetés, hiszen nincs jó passzban, mióta megszűnt a műsorvezetői állása.