Sarka Kata szereti az igényességet, akármiről legyen is szó. A szépségversenyeket is komolyan veszi, ezért is akadt ki egy rendezvényen. Nem érti, miért adják a lányok arcukat egy ilyen színvonaltalan eseményhez. "Ez a szépségversenyek szégyenfoltja" – írta a többi között a sztár.

Sarka Kata a szívén viseli a magyar szépségversenyeket, hiszen ő szakértő az ilyen rendezvények szervezésében. Nem is olyan rég volt a Magyarország Szépe verseny, amely a műsorvezető nevéhez köthető. A megmérettetésből Gelencsér Tímea került ki győztesen, ő képviselte hazánkat a világversenyen, ahol csak a top 20-ig jutott. Sarka Kata érintettsége okán figyelemmel kíséri az összes hazai versenyt, és nemrég olyasmit talált, ami mélyen felháborította.

Sarka Kata kikelt magából egy szépségverseny miattFotó: Mudra László/Origo

Egy szerinte nívótlan, szakmaiatlan szépségversenyre bukkant, alaposan ki is fakadt miatta Facebook-oldalán. "Lányok! Miért adjátok az arcotokat ilyenhez? Miért nem érzi senki a szervezők közül, hogy ez nem színvonal? Milyen a díszlet? Mi ez a világítás? Milyenek a sminkek?? Micsoda amatőr vircsaft ez? Felháborító! Ez a szépségversenyek szégyenfoltja! Hogyan történhet ez meg 2016-ban? Annyi színvonalas szépségverseny van; Magyarország Szépe, Miss Universe Hungary, Miss Balaton, Miss Alpok Adria Szépségverseny & Megye Szépe, Főiskolák Szépe & Mr.College, Miss International Hungary és még vannak ezeken kívül is versenyek! Lányok! Szépek vagytok, vágytok az elismerésre, de legyen egy minimumszínvonal, amit megköveteltek, ha már veletek adnak el egy rendezvényt" – írta Sarka Kata a megosztott videóhoz.