Gelencsér Tímea, a Magyarország Szépe nyertese: "Hétfőn egy nagy reggelivel indítok"

Fotó: Mudra László/Origo -
nyertes győztes Gelencsér Tímea szépségkirálynő Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este kiderült, idén ki képviseli hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A győztes szépségkirálynőt a győzelemről, a pasikról és Dubaj életéről faggattuk.

Gelencsér Tímeát nemcsak a Life.hu olvasói választották meg a legszebbnek, hanem a Magyarország Szépe zsűrije is úgy döntött, az ő fejére kerüljön a korona. Miután átadtuk Timinek a Life.hu különdíját, ami egy éves VIP Gilda Max-bérlet, kifaggattuk, számított-e a dicsőségre.

Timinek átadtuk az egyéves Gilda Max-bérletet Fotó: Mudra László/Origo

„Nagyon bíztam a győzelemben, de nem mertem elképzelni, hogy megnyerhetem a versenyt. Most mérhetetlenül boldog vagyok, szinte még fel sem fogtam.

Amikor kihirdették az első és második udvarhölgyet, akkor már éreztem, hogy sikerült”

– kezdte Timi, aki a verseny előtt, a felkészülési időszakban is nagy népszerűségnek örvendett: a rajongók szerelmes üzenetekkel bombázták.

„A Facebookon régi ismerősök és ismeretlenek is bejelentkeztek.

Olyan lány vagyok, aki szereti, ha meghódítják, és sokáig kell ostromolni, hogy beadjam a derekam”

– magyarázta Timi, akinek a leghosszabb párkapcsolata két évig tartott. A királynő azt is elárulta, a győzelem után mi lesz az első dolga hétfőn.

Gelencsér Tímea és udvarhölgyei Fotó: Mudra László/Origo

„Holnap egy nagy reggelivel indítok!

Ma éjjel annyira fel vagyok dobva, hogy el sem fogok tudni aludni”

– nevetett Tímea, aki a világversenyre télen Amerikába utazik.

„Még nem jártam Washingtonban, ezért nagyon várom. Ráadásul a Miss World döntője idején, december 21-én lesz a születésnapom, úgyhogy ott biztosan méltón megünnepelhetem” – mondta a szépség, aki nem tér vissza Dubajba, ahol hosszú ideig tartózkodott.

Timi a nyereményautóval Fotó: Mudra László/Origo

„Dubajban tanultam az amerikai egyetemen marketinget.

Egy szemesztert teljesítettem, de elég volt 8 hónap, most már nem szeretnék visszamenni, mert itthon a legjobb” – magyarázta Timi, akit édesanyja és két testvére kísért el a versenyre. „Timi fitneszversenyző volt, ezért megtanult keményen küzdeni. Ő akkor is mosolyogva megy ki a színpadra, ha fáradt, ha fáj a lába. Kitartó és kemény munka volt az ide vezető két hét, az összes lánynak gratulálok” – mondta Timi édesanyja.

Timi köszönete a Life.hu olvasóinak

„Teljesen váratlanul ért, hogy engem szavaztatok meg, hiszen csak a végeredményről értesültem. Nagyon megörültem, amikor szombat reggel megtudtam, hogy én lettem a Life.hu szépe, ez is erőt adott az utolsó megmérettetéshez.”
Ő lett a Life.hu szépe – az olvasók döntöttek!http://www.life.hu/sztarok/20160715-gelencser-timeat-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-2016-indulojat-valasztottak-a-life-hu.htmlVasárnap kiderül, ki lesz a Miss World Hungary 2016 győztese, most megtudhatod a Life.hu olvasói kire tennék fel a koronát. TV + Sztárok--Sarka Kata legyőzte Dukai Regináthttp://www.life.hu/sztarok/20160715-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-legyozte-dukai-regina-modell-a-life-hu-szavazasan.htmlA szexi pózok Hajdú Péter feleségének jobban álltak, így ő lett a csavaros gyakorlatok királynője. TV + Sztárok--Döntöttek a Life.hu olvasói! Ők a legszexibb magyar sztárcsapathttp://www.life.hu/sztarok/20160715-dontottek-a-life-hu-olvasoi-a-hot-men-dance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-revutancosai-a.htmlIstenes Bence és a tökéletes testű Apáti Bence is alul maradt- úgy tűnik a csajok a Hot Men Dance vetkőző izompacsirtáira esküsznek. TV + Sztárok--Sarka Kata vagy Vajna Timi csavar jobban? Döntsd el!http://www.life.hu/sztarok/20160712-sarka-kata-vajna-timi-som-balogh-edina-dukai-regina-szekeres-nora-varga-izabella-szavazz-ki-a.htmlEljött a választás ideje! Te melyik ismert hölgy tökéletes alakjával lennél elégedett? TV + SztárokOrigoDzsudzsák Balázs az első sorból gusztálja Magyarország legszebb lányaithttp://www.life.hu/sztarok/20160717-dzsudzsak-balazs-focista-az-elso-sorbol-gusztalja-magyarorszag-legszebb-lanyait.htmlTatár Csilla ragyogóan szép, Kulcsár Edina pedig egy perc alatt vált énekesből dívává. Sztárokból tehát nincs hiány a Magarország Szépe döntőjében, és persze sportolókból sincs. TV + SztárokOrigoCsodás szelfit lőtt Király Linda: Igazán dögös!http://www.life.hu/sztarok/20160717-kiraly-linda-enekesno-csodas-szelfit-keszitett.htmlKirály Linda, aki mint ismeretes, összekötötte a kellemest a hasznossal, vagyis Amerikában nyaral és dolgozik, szuper fotót készített magáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.