Stohl András megsérült egy verekedésben

Forrás: Origo -
Válótársak Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész egy nő miatt bunyózott. Stohl András a verekedésben könnyebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedett.

Az RTL Klub sorozatának csütörtöki részében a két főszereplő, Stohl András és Nagy Ervin verekedett össze. A túl élethűre sikerült bunyó oka egy nő.

"Valójában tényleg egymásnak feszültünk, amit a nézők látnak, az valódi harc. Az pedig még élethűbbé teszi a játékot, amikor az ember azt érzi, hogy jobban fogják a torkát, és test test ellen megy a küzdelem – mesélte a Fókuszban Stohl András. – Ilyenkor minden apróságra odafigyel a stáb. A kaszkadőrszakértő alám pakolt egy szivacsot, igaz, rakhattunk volna többet is, ám mivel nagyarcú vagyok, azt mondtam, hogy elég, nem kell. Ám egy kavics pont a medencémet ütötte meg, pedig akkor Ervin teljesen barátian, gyengén lökött meg, mégis ráestem. Az ütés maga nem volt nagy, csak rossz helyen talált el, és valami ideget üthetett meg, először azt hittük, hogy nagyobb a baj, de végül kiderült, hogy nem komoly. Sajnos ez elkerülhetetlen volt, fatális véletlen, mázli, hogy a gerincem nem sérült meg" – mondta el a Blikknek Stohl András.

Stohl András a Válótársak forgatásán sérült meg Forrás: Origo

"Nem szeretem, amikor technikával kell megoldani egy feladatot, mivel mind a ketten a szakmánkban úgy vagyunk elkönyvelve, mint akik jól mozognak, ezért tudunk egymásra vigyázni. Megkönnyíti a dolgot és a hitelességet az igazság. A férfi színészeknek, ilyen birkózással, meg az akciójelenettel újraélik a gyerekkorukat. Szerencsére a patak, amikor forgattuk a jelenetet, nem volt annyira hideg, de minden nehézség ellenére, ezért mentem színésznek, hogy újraélhessem az indiánosdit – magyarázta Ervin. – Az ilyen jelenetekben jó dolgozni. Jó visszanézni, hogy tényleg, az ember nem normális, hogy egy patakmederben verekszik. Ervin biztos partner, amikor tudja, hogy nekem fáj, csak azért is tovább csinálja, hogy az én arcom is hiteles legyen" – tette hozzá Stohl András.

Vádat emelhetnek az ittasan vezető Gesztesi Károly ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-vademelest-javasoltak-az-ittasan-vezeto-gesztesi-karoly-ellen.htmlIttas vezetésért előállították Gesztesi Károlyt, aki november 6-án ütközött neki autójával egy járdaszegélynek. A rendőrség hogy vádemelést javasol a színész ellen. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huGesztesi Károly: "Én biztos, hogy nem ittam. Hát forgatáson?!"http://www.life.hu/sztarok/20161221-gesztesi-karoly-allitja-nem-ivott-az-esti-frizbi-forgatasan.htmlAlkoholfogyasztással vádolták meg Gesztesi Károlyt. Az egyik napilap informátora szerint az Esti Frizbi felvételén ivott a színész, ő azonban azt állítja, nem így történt és ezt Hajdú Péter is alátámasztja. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHatalmas balhé az X-Faktor döntőjében http://www.life.hu/sztarok/20161217-hatalmas-balhe-az-x-faktor-dontojeben-gaspar-laci-kiakadt.htmlGáspár Laci, az X-Faktor mentora szerint az első körben az énekesek, leginkább Barbi és Ricsi rosszul teljesítettek. A két versenyző sírva fakadt a kritikától. TV + SztárokOrigoTóth Vera nem könnyíthetett magán a kápolna udvaránhttp://www.life.hu/sztarok/20161217-toth-vera-nem-konnyithetett-magan-a-kapolna-udvaran-a-gyertek-atban-meselet.htmlAz énekesnő a Gyertek át! pénteki adásában mesélte el Sebestyén Balázsnak, milyen vicces helyzetbe került egyik fellépésén.TV + SztárokOrigoŐt látnátok szívesen az X-Faktor nyertesekénthttp://www.life.hu/sztarok/20161217-opitz-barbit-latnatok-szivesen-az-x-faktor-nyertesekent.htmlSzavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, szerintetek melyik döntős énekesnek kell ma a dobogó felső fokára állnia. Nos, szerintetek ez szinte egyértelmű. TV + Sztárok--Megvan a 2016-os X-Faktor győztese: Opitz Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20161217-a-2016-os-x-faktor-gyoztese.htmlVéget ért az 2016-os X-Faktor fináléja, Dmitrij Gorbunov harmadikként végzett, a műsor második fele Mata Richiről és Opitz Barbiról szólt. Utóbbi, mentorával együtt most nagyon boldog, hiszen ő állhatott a dobogó felső fokára és elvihette a főnyereményt. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.