A színész egy nő miatt bunyózott. Stohl András a verekedésben könnyebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedett.

Az RTL Klub sorozatának csütörtöki részében a két főszereplő, Stohl András és Nagy Ervin verekedett össze. A túl élethűre sikerült bunyó oka egy nő.

"Valójában tényleg egymásnak feszültünk, amit a nézők látnak, az valódi harc. Az pedig még élethűbbé teszi a játékot, amikor az ember azt érzi, hogy jobban fogják a torkát, és test test ellen megy a küzdelem – mesélte a Fókuszban Stohl András. – Ilyenkor minden apróságra odafigyel a stáb. A kaszkadőrszakértő alám pakolt egy szivacsot, igaz, rakhattunk volna többet is, ám mivel nagyarcú vagyok, azt mondtam, hogy elég, nem kell. Ám egy kavics pont a medencémet ütötte meg, pedig akkor Ervin teljesen barátian, gyengén lökött meg, mégis ráestem. Az ütés maga nem volt nagy, csak rossz helyen talált el, és valami ideget üthetett meg, először azt hittük, hogy nagyobb a baj, de végül kiderült, hogy nem komoly. Sajnos ez elkerülhetetlen volt, fatális véletlen, mázli, hogy a gerincem nem sérült meg" – mondta el a Blikknek Stohl András.

Stohl András a Válótársak forgatásán sérült megForrás: Origo

"Nem szeretem, amikor technikával kell megoldani egy feladatot, mivel mind a ketten a szakmánkban úgy vagyunk elkönyvelve, mint akik jól mozognak, ezért tudunk egymásra vigyázni. Megkönnyíti a dolgot és a hitelességet az igazság. A férfi színészeknek, ilyen birkózással, meg az akciójelenettel újraélik a gyerekkorukat. Szerencsére a patak, amikor forgattuk a jelenetet, nem volt annyira hideg, de minden nehézség ellenére, ezért mentem színésznek, hogy újraélhessem az indiánosdit – magyarázta Ervin. – Az ilyen jelenetekben jó dolgozni. Jó visszanézni, hogy tényleg, az ember nem normális, hogy egy patakmederben verekszik. Ervin biztos partner, amikor tudja, hogy nekem fáj, csak azért is tovább csinálja, hogy az én arcom is hiteles legyen" – tette hozzá Stohl András.