Picurka rövidnadrág és melltartó: mindössze ezek takarták Tóth Andi testét, miközben egy pettinget próbáltak eljátszani a Válótársak című sorozatban. Az énekesnőnek nem ment könnyen a jelenet forgatása, ugyanis ő ennél sokkal szemérmesebb.

Nem idegen Tóth Andi számára, hogy csókolóznia kell egy szerep kedvéért, mégsem tudta könnyen venni a Válótársak pikáns jelenetét. Szerepe szerint ugyanis egy pettinget kellett eljátszania, és a lány bevallása szerint ő ennél sokkal szemérmesebb, habár rengetegszer örvendezteti meg rajongóit szexi fotókkal. Nem segítette feloldódását az sem, hogy melltartóban és picurka rövidnadrágban kellett hemperegnie az ágyban. Mivel még nem múlt el 18 éves, ennél kevesebb ruhát nem fog viselni, de nem is vállalná.

Tóth Andi pikáns jeleneten van túlForrás: Instagram/Tóth Andi

"Igazából semmi komolyat nem csináltunk. Megoldották a sorozat készítői a jelenetet úgy, hogy semmi olyat ne kelljen tennem, ami még ennél is merészebb lenne. Az is kellemetlen volt, hogy csak melltartóban feküdtem az ágyon. A rendező úgy írta ki a jelenetet, hogy »narancs fokozatú petting«. A színész kollégám csak rám hajolt, de így is nehéz volt számomra a jelenet" – mondta Tóth Andi a Borsnak. Hozzátette, neki az is furcsa, hogy mások meztelenkednek. "Az egyik alkalommal nekem kellett kezdeményeznem, de hát azt sem tudom, azt hogy kell. Bármilyen nehéz is volt, azért örülök neki, hogy a segítség révén sikerült túllépnem a gátlásaimon. Régimódi lány vagyok, az ilyen viselkedéstől tartózkodom, még azon is meglepődtem, hogy Stohl András vagy a partnernői meztelenek" – vallotta be a fiatal lány, akinek szülei sokkal könnyebben túltették magukat a jeleneten, hisz ez csak egy szerep. Tóth Andi élete egyébként valójában nem ilyen izgalmas. Az énekesnőnek nincsen párja, de egyelőre nem is akar kapcsolatot, inkább a karrierjére koncentrál.