dekoltázs Instagram Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 17 éves Tóth Andi, de nagyon sokszor örvendezteti meg rajongóit túlfűtött fotókkal. Ezúttal azonban egy videót tett közzé, amin hihetetlen dekoltázsát mutatja meg.

Tóth Andi egyedül kénytelen fetrengeni, és ezt szóvá is teszi követőinek. A 17 éves énekesnő Instagram-oldalán számolt be arról, hogy magányosan fekszik a padlón, ám valószínűleg nem ez az, ami igazán megfogta a férfi rajongók figyelmét, legalábbis nem kizárólag.

Az énekesnő ugyanis eszméletlen dekoltázsát is megvillantotta, ami nem is olyan szokatlan tőle. Fiatalkora ellenére ugyanis meglehetősen sokszor rak fel magáról pikáns, fantáziaindító fotókat. Legutóbb is a mellei kerültek előtérbe, akkor Andi kigombolt ingben pózolt rajongói legnagyobb örömére, de olyan képet is rakott már fel magáról, amin melltartó nélkül mutatta meg idomait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.