Egyelőre a való életben is egy párt alkot Mici és Krisztián, és szerencsére a családtagok sem állják útját a bimbózó kapcsolatnak. Habár Krisztián anyukája korábban nem kedvelte Micit, már az ő szíve is megenyhült.

Megannyi pikáns éjszaka után ott folytatta Mici és Krisztián a kapcsolatát, ahol a villában abbahagyta. Azóta együtt vannak a való életben is, hogy kiszabadultak a luxusbörtön falai közül. Már egymás családjával is megismerkedtek, és szerencsére igazi karácsonyi hangulat uralkodik náluk: mindenki szeret mindenkit.

Mici és Krisztián a való életben is boldog párForrás: Rtl2/Való Világ

Nem volt ez mindig így, míg a villában voltak, Krisztián anyukája kifejtette, hogy valószínűleg a való életben fia észre sem vett volna egy ilyen lányt. Az ő véleménye is megváltozott azóta, kifejezetten megkedvelte Micit. "A világon nem az alapján kell megítélnünk valakit, hogy mit tett a múltban. Micit megkedveltem, ő egy belevaló csajszi. A családba is hamar beilleszkedett, remélem, sokáig együtt maradnak, illenek egymáshoz. Látom Krisztiánon, hogy boldog, és nekem ez a legfontosabb" – mondta a Blikknek az anya. Hozzátette, Krisztián sok időt tölt Miciéknél, de telefonon mindennap beszélnek, és a szentestét együtt fogják tölteni.