Nincs min szépíteni: 2016 a válások éve volt. Több hollywoodi sztárpár is a különválás mellett döntött ebben az évben, ám sokan nem a megszokott módon. Volt itt erőszakról, sőt gyermekbántalmasról szóló hír is, ezek alaposan felkavarták az állóvizet.

Amber Heard és Johnny Depp 

A házasság mindössze egy évig tartott. Amber Heard és Johnny Depp 2011-ben találkoztak egymással a Rumnapló forgatásán. A People magazin információi szerint Amber Heard nyújtotta be a válókeresetet férje ellen, méghozzá a celebek által oly kedvelt „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva, ám nem sokkal később durva vádak kerültek napvilágra. A színésznő állítása szerint Depp többször megverte és bántalmazta őt, amit nem volt hajlandó tovább tűrni. A csinos szőkeségnek több millió dollárt ítélt oda a bíróság, ezt Heard egy jótékony szervezeteknek ajánlotta fel. Ám Depp később nem egykori szerelmének utalt, hanem egyenesen az általa megnevezett intézményeknek. Heard jogi képviselője ezért levélben szólította fel a színészt, hogy ezért ne a kialkudott hétmillió dollárt (1,9 milliárd forintot) adományozza a bántalmazott nőket és a beteg gyermekeket támogató két jótékonysági szervezetnek, hanem a dupláját. Az ügyben a mai napig nem jutottak dűlőre.

Amber Heard és Johnny DeppForrás: AFP

Angelina Jolie és Brad Pitt 

A No. 1 hollywoodi álompár szakításának híre mindenkit ledöbbentett. Angelina Jolie és Brad Pitt tizenkét év együttélés után döntött a különválás mellett, persze itt is a „jó öreg” kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A válókeresetet Jolie adta be, miután Pitt egy közös repülőútjukon összeveszett 15 éves fiukkal, Maddoxszal, akit állítólag bántalmazott is. Az ügy azóta csúnyán eldurvult, mivel a színésznő szerint nem ez volt az első eset, hogy félniük kellett a sztártól. Brad állítólag felügyelet mellett, mindössze 90 percig lehet a gyermekeivel, ami nagyon megviseli az édesapát. A közeli barátok nyilatkozatai szerint a pár azóta nem beszélt egymással, amióta Angelina beadta a válókeresetet. Közben az is kiderült, hogy a gyerekeket rendszeresen kezeli pszichológus, emellett a színésznő havi négy drog- és alkoholtesztet követel egykori szerelmétől a gyakori láthatásért. 

Angelina Jolie és Brad PittForrás: AFP

Drew Barrymore és Will Kopelman 

Barrymore harmadik házassága sem az örökkévalóságnak szólt. A galeristával négy évig éltek együtt, a kapcsolatból két gyermekük született. A színésznő többször is bevallotta, hogy a tökéletes tündérmesének tűnő házassága egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt sokan gondolták. Férjével először ki nem állhatták egymást, majd pár hónap randizgatás után mégis összejöttek. A jelek szerint nem volt túl erős a szerelem: áprilisban beadták a válópert. A válás nem egy hiba, ha nem találjuk a közös hangot, akkor külön kell válnunk. Az élet megy tovább!” nyilatkozta később a sztár, aki a hírek szerint máris egy másik férfi oldalán vigasztalódik

Drew Barrymore és Will KopelmanForrás: AFP

Sia Furler és Erik Anders 

A pár mindössze két évig volt házas. Sia ekkor már közismert dalszövegíró volt, ám énekesként még nem ismerte a világ. Mint a válóper alatt kiderült, Anders nagyon unta már felesége ismertségét és fényűző sztáréletét, ezért inkább elhagyta őt. Nem akarnak nagy hírverést, mert továbbra is nagyon kedvelik egymást, ám a továbbiakban már csak barátok szeretnének lenni. Magánéletüket féltve óvták a nyilvánosságtól, így a rajongók többségét váratlanul érte a szakítás. 

Sia Furler és Erik AndersForrás: AFP
Sztárok, akik 2016-ban fogadtak örök hűséget egymásnak
Voltak azonban olyanok is, akik idén kötötték össze az életüket! Több híresség is oltár elé állt, hogy örök hűséget és szerelmet fogadjon a szeretteik előtt. Most összeszedtük nektek a legszebb esküvőket.