Brad Pitt eddig csak kétszer láthatta a gyerekeit, Maddoxot egyszer sem

Brad Pitt válás Maddox Jolie-Pitt család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és Angelina Jolie válására szeptember közepén derült fény, azóta a színész mindössze kétszer láthatta a gyermekeit. Maddoxszal azonban még nem találkozhatott a világsztár. 

Brad Pitt állítólag nem láthatta legidősebb fiát, Maddoxot, amióta szeptemberben Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Két hete írtunk arról először, hogy Brad találkozhatott a csemetékkel, azóta pedig állítólag még egyszer együtt lehetett a kicsikkel, Maddoxszal azonban még nem érintkezhetett.

Angelina, Brad és Maddox Forrás: AFP/Robyn Beck

A pár amúgy is megromlott kapcsolatánál az borította ki a bilit, hogy Brad egy repülőúton állítólag üvöltött és durván viselkedett a 15 éves fiúval. Ez ügyben még tart a nyomozás, de az biztos, hogy a balhé nem csak a gyereket, de a színészt is megviseli, aki hetek óta rossz állapotban van a válás miatt.

Bennfenntesek szerint a pár azóta nem beszélt egymással, amióta Angelina beadta a válókeresetet: Mindkét világsztár mögött egy komoly, ügyvédekből álló csapat áll, és csakis ők lépnek egymással kapcsolatba. Ez tényleg szomorú, tekintve, hogy 12 évig együtt volt Hollywood két legfényesebb csillaga.

A nap, amikor véget ért a házasságom: "Intim képeket találtam a mobilján, amiket nem nekem küldött"http://www.life.hu/csalad/20161018-a-nap-amikor-veget-ert-a-hazassagom-oszinte-vallomas-a-ferj-csalardsagarol.htmlVajon mikor jön el az a pont egy házzaságban, mikor tudatosul a felekben, hogy a közös életük kisiklott, hogy tovább már nem tudnak együtt élni? Egy pillanaton múlik minden, vagy egy hosszú fájdalmas folyamat eredménye? Család--Andy Vajna és Timi hamarosan babát szeretnénekhttp://www.life.hu/csalad/20161018-vajna-timea-az-anyasagrol-vallott-andy-vajna-mar-holnap-szeretne-gyereket.htmlVajna Timi nagyon is szeretne kisbabát, hiába szóltak arról a hírek, hogy távol áll tőle az anyaság. Már azt is tudja, hogy mikor jön a trónörökös. Család--83 éves a nő, aki 5 évesen szülte meg kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20161017-83-eves-a-no-a-perui-lina-medina-aki-5-evesen-szulte-meg-kisfiat-1939.htmlHihetetlennek tűnik, de a történet igaz. A perui Lina Medina mindössze ötéves volt, amikor életet adott fiának. A nő nemrég ünnepelte 83. születésnapját. Család--Nem szabad kétségbeesve várni a mentőre: Csobot Adél így menti meg kisfia életéthttp://www.life.hu/csalad/20161016-csobot-adel-es-gonczi-gabor-igy-elik-meg-a-szuloseget-hazank-sztarjai.htmlHazánkban évente több mint ötezer ember veszíti életét hirtelen szívmegállás következtében, miközben korai felismeréssel és azonnal megkezdett újraélesztéssel legtöbbjük megmenthető lenne. Október 16. az Újraélesztés Nemzetközi Napja - ennek kapcsán kérdezték a kispapa Gönczi Gábort, és Csobot Adélt, akinek kisfia lassan fél éves lesz. CsaládOrigoCsisztu Zsuzsa tudja, hogy nem vállalhat több gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20161016-csisztu-zsuzsa-a-musorvezeto-ket-gyermeket-nevel-nem-biztos-hogy-szulne-meg.htmlBár a műsorvezető férje nagyon sokat segít a két kisfiával: a tízéves Krisztiánnal és a három és féléves Adriánnal, a harmadik csemetére igen kevés az esély. Család--Jennifer Lopez, az átlagos anyuka: ilyen vakolat nélkül a dívahttp://www.life.hu/csalad/20161016-jennifer-lopez-igazi-anyukakent-jatszik-a-gyerekeivel.htmlA popdívát leginkább sokat mutató, szexibbnél szexibb ruhakölteményekben és erős sminkben látjuk, ám ő is tud olyan lenni, mint bármelyik anyuka. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.