Angelina Jolie nem nyugszik- újabb vizsgálat alá vetné Brad Pittet

Forrás: AFP -
Brad Pitt Angelina Jolie gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie kijelentette: akkor engedi látogatni a gyerekeket exének, ha Brad Pitt folyamatosan drogteszteket végtet el magán. 

Angie szerint az 52 éves színész alkohol- és drogporblémákkal küzd, így havi 4 alkalommal kell kábítószer vizsgálaton átesnie, ha látni szeretné a gyerekeket.

Angelina Jolie és Brad Pitt teljesen elvadultak egymástól Forrás: AFP

Brad természetesen nem gondolja, hogy erre szükség lenne, hiszen volt felesége már akkor is elvetette a sulykot, mikor a gyermekek bántalmazásával rágalmazta, és abban sem volt igaza. A sármos édesapa azt is nehezményezi, hogy a gyermekek pszichológiai terápiájáról bizalmas információkat tárt nyilvánosság elé.

Nem ez az első alkalom, hogy Brad külön kihangsúlyozta a média kizárását az életükből, legutóbb azt is kijelentette, hogy keményebben fog fellépni, ha nem tudja meggyőzni a sztáranyukát, ugyanis a férfi véleménye szerint nem tesz jót a gyerekeknek a nyilvános civakodás.

Az egykori sztárpár jövő hónapban kezdi meg a gyermekek elhelyezésével kapcsolatos tárgyalást. - írta meg a DailyMail.

A "szaranyaság" mibenléte, avagy vess számot önmagaddal anyukám!http://www.life.hu/csalad/20161212-szaranyasag-te-milyen-anyanak-tartod-magad.htmlA jó és szar anyaságot igen keskeny határ választja el egymástól. Vannak dolgok, amiket mi hiszünk magunkról, amit mások vélnek tudni rólunk és amit a gyermekünk érez velünk szemben. Létezik, hogy ezek mind egybevágjanak? CsaládThinkstockDér Heni már vágyik az anyaságrahttp://www.life.hu/csalad/20161213-der-heni-keresi-a-megfelelo-partnert-a-babazashoz.htmlDér Heni bevallotta a nagy világnak, hogy szívesen belevágna már az anyaságba, a Nagy Ő viszont egyelőre még várat magára. CsaládOrigoHírességek, akik évekig nem beszéltek családtagjaikkalhttp://www.life.hu/csalad/20161212-sztarok-akik-sokaig-nem-beszeltek-csaladtagjaikkal.htmlA rokoni kötelék két ember között a világ egyik legfontosabb, legszorosabb kapocsa – lehetne, de sajnos nem mindenki születik szerető, gondoskodó családba. Ahogy azonban a következő hírességek példája is mutatja, egy sanyarú gyerekkor vagy rossz szülői viszony ellenére is válhat valakiből sikeres ember. Sőt, egy sikeres és megbocsájtó ember – a következő sztárok ugyanis képesek voltak békejobbot nyújtani szeretteiknek. CsaládAFPElhagyja az országot Zalatnay Cini – Leszbikus lánya miatt teszihttp://www.life.hu/csalad/20161213-zalatnay-cini-londonba-utazik-leszbikus-lanya-niki-kedvesenek-a-szuleihez.htmlZalatnay Cini lánya, Niki néhány napja beszélt arról, hogy a saját neméhez vonzódik, és egy jamaicai lánnyal él együtt Londonban. Az énekesnő úgy döntött, meglátogatja a párt. Család--Így fest nem sokkal a szülés után Mila Kunishttp://www.life.hu/csalad/20161212-mila-kunis-a-szules-utan.htmlMila Kunis színésznő nem az a fajta nő, aki elhagyja magát a szülés után. A sztár most lett kétszeres anyuka, és máris csúcsformában van! Család--Csobot Adél és Istenes Bence készülnek a karácsonyrahttp://www.life.hu/csalad/20161212-csobot-adel-es-istenes-bence-igy-keszul-a-karacsonyra.htmlEz a karácsony különlegesebb Csobot Adél és Istenes Bence életében, mint az eddigiek, hiszen ez lesz a kis Nátán első ünnepe. A fiatal pár már meg is kezdte a készülődést, a karácsonyfát is beszerezték. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.