Újabb merényletre készült egy koszovói testvérpár Németország egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
merénylet Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb merényletre készült egy koszovói testvérpár Németország egyik legforgalmasabb és legnagyob plázájában. A férfiakat letartóztatták, mielőtt a szörnyű tettet elkövették volna.

Obernhausen városában készült merényletet elkövetni egy 28 és 31 éves koszovói testvérpár, akik a CentrO-t, az egyik legnagyobb plázát szemelték ki maguknak. A komplexumban 250 bolt található, mely a karácsony közeledtével zsúfolásig megtelik vásárlókkal.

Újabb merényletre készültek- egy koszovói testvérpárt tartóztatott le a rendőrség Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Szerencsére a berlini kaminonos merénylet után nem történt újabb tragédia, ugyanis hatósági riasztások után letartóztatták a két gyanusítottat. A nyomozás egyelőre folyik ellenük, a rendőrség igyekszik kideríteni, hogy a merénylők az előkészületek mely szakaszában voltak, illetve vannak-e tettestársaik.-tudta meg a Bors.

Magas a készültség Németországban, mióta egy tunéziai származású elkövető eltulajdonított egy kamiont, és azzal a berlini karácsonyi vásár résztvevői közé hajtott. A borzalmas mészárlásnak 12 halálos áldozata van és továbi 45 személy sérült meg a gázolás során.

A berlini merénylet magyar túlélője mindenhol összedőlt faházakat és sérülteket látott


Kamion hajtott Berlin egyik legnépszerűbb karácsonyi vásárának tömegébe. Összesen 12 halálos áldozatot követelt a merénylet és 48-an sérültek meg, többen súlyosan. Egy magyar lány is kórházba került, és elárulta, milyen állapotok uralkodtak a vásáron a támadás után.

Így reagált Gyurta Dániel Gyárfás lemondásárahttp://www.life.hu/news/20161130-gyurta-dani-megszolalt.htmlGyárfás Tamás, a MÚSZ elnöke ma reggel lemondott pozíciójáról. A 27 éves sportoló nem hagyta szó nélkül a történteket. News--Hagyták a hóban reszketni a 3 éves pucér kisfiúthttp://www.life.hu/news/20161129-3-eves-kisfiut-kinoztak.htmlNem csak hagyták a hóban fagyoskodni a 3 éves kisfiút, hanem videót is készítettek róla, ahogy reszket... NewsOrigoBorzalmas: tragikus körülmények között zuhant le a brazil focicsapat gépehttp://www.life.hu/news/20161129-egy-futball-csapattal-a-fedelzeten-zuhant-le-egy-repulogep-5-en-eltek-tul.htmlTegnap este negyed 11-kor zuhant le a brazil focicsapat gépe Kolumbiában, kevesen élték túl az ütközést. NewsTöbb napos holttestre bukkantak a dél-pesti kórházbanhttp://www.life.hu/news/20161129-tobb-napig-fekudt-egy-holttest-egy-korhaz-mosdojaban-senki-se-talalt-ra-a-takaritok-sem.htmlA Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Rendelőintézetének 9. emeleti mosdójában, a koraszülött osztálytól nem messze találtak rá egy több napos holttestre... News--Elképesztő luxusban élnek az angol fiatal milliárdosokhttp://www.life.hu/news/20161129-nagy-britannia-milliardos-csemeteinek-elkepeszto-luxuseletebe-leshetsz-bele.htmlA hétköznapi ember számára felfofoghatatlan luxusban élnek azok angol tinik, akiknek szülei jólmenő milliárdosok. Less be elképesztően fényűző életükbe! NewsOrigoEltűnt egy fiatal nő!http://www.life.hu/news/20161110-eltunt-not-keres-a-rendorseg.htmlEltűnt egy 30 éves nő, aki november 4-én érkezett haza Angliából. Telefont sem vitt magával, családja fél, hogy baja esett. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.