8 kilónyi marihuánát akart becsempészni a koszovói férfi

Forrás: AFP/David Mcnew -
marihuána Röszke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körülbelül 20 millió forint lehet annak a 8 kiló marihuánának az értéke, amit Röszkén foglaltak le. A német rendszámú kamion sofőre nagyon zavartan viselkedett az ellenőrzés során, ez okozta a vesztét.

Nem tudott lebukás nélkül átjutni a határon, zavart viselkedése miatt egyből lebukott a koszovói férfi. Egy német rendszámú kamionnal érkezett a röszkei határhoz, belépésnél úgy nyilatkozott, hogy nincs semmi elvámolnivalója.

8 kiló mariuhánát fogtak a határon - Képünk illusztráció Forrás: AFP/David Mcnew

Feltűnt azonban a pénzügyőröknek, hogy a férfi nagyon zavartan, idegesen viselkedik, ezért átkutatták az autóját. A hátsó ülések oldalkárpitja mögött meg is találták az elrejtett drogot. A téglatest alakú, ezüst színű csomagokból több mint 8 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő, aminek az értéke körülbelül 20 millió forintnak felel meg - írja az MTI.

2016 legnagyobb tragédiái: rengeteg áldozatot követeltek a borzalmakhttp://www.life.hu/news/20161212-206-legnagyobb-tragediai-rengeteg-aldozatot-koveteltek.htmlTömegbe száguldó kamion, lövöldözés és lezuhant repülőgépek: sajnos 2016 sem múlt el végzetes tragédiák nélkül. Merényletekben, balesetekben, vagy éppen természeti katasztrófákban rengetegen vesztették életüket. A Nizzai terrortámadás volt a legborzasztóbb, legfelfoghatatlanabb tragédia, de sajnos nem az egyetlen. News--Eltűntek a lány lábai: ezen a képen pörög az internet népehttp://www.life.hu/news/20161227-eltuntek-a-lany-labai-ezen-a-kepen-porog-az-internet-nepe.htmlIdőről időre vannak olyan képek, amik nagy vihart kavarnak az interneten: ezúttal egy lánytársaság fotója kavarta fel az állóvizet. NewsOrigoElhuny Katona József, Európa-bajnok magyar úszóhttp://www.life.hu/news/20161227-elhuny-katona-jozsef-europa-bajnok-magyar-uszo.htmlElhunyt Katona József úszó, vízilabdázó - 75 éves volt. News--George Michael szeretője talált rá a halott énekesrehttp://www.life.hu/news/20161227-george-michael-testere-fodrasz-szerelme-talalt-ra.htmlÖtvenhárom évesen, a karácsonyi ünnepek alatt távozott George Michael az élők sorából. A világsztár az otthonában, békésen hunyt el szívelégtelenségben. Szerelme elárulta, hogyan talált rá az énekes testére. News--Íme, az utolsó fotók George Michaelről: Sokkoló képek!http://www.life.hu/news/20161226-george-michaelrol-elokerultek-az-utolso-kepek-amik-durvak.htmlAzt már tudtuk, hogy a legenda valószínűleg szívelégtelenségben halt meg, de most az is kiderült, hogy álmában távozott, és az utolsó képek is napvilágra kerültek róla. News--Tupac slágerének szövegét kapták a templomban imádság helyetthttp://www.life.hu/news/20161226-tupac-slagerenek-szoveget-kapotak-a-hivok-a-templomban.htmlAz azonos cím okozhatta Srí Lankán a felfordulást: az istentiszteleten ugyanis a "Hail Mary" című imádság szövege helyett az ugyanezen néven futó Tupac slágert kapták meg a hívők. Van némi különbség a két iromány között. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.