A korábbi hírekkel ellentétben Los Angelesben lesz Gábor Zsazsa temetése, most pedig az is kiderült, nem aranykoporsóban nyugszik majd a múlt héten elhunyt híresség. 

Nemrég a Bors számolt be arról, hogy nem Budapesten, hanem Los Angelesben helyezik örök nyugalomra Gábor Zsazsát. A díva lánya, Francesca Hilton és édesanyja, Jolie Gabor mellett nyugszik majd, Marilyn Monroe sírjának közelében. A Westwood Village temető már közzé is tette az oldalán, hol lesz Zsazsa nyughelye.

Gábor ZsazsaForrás: AFP

Nemrég az NBC is tájékoztatást adott ki arról, hogy a Good Shepherd-templomban, december 30-án, reggel 10-kor lesz a mise, majd délben a temetés. Előreláthatólag igazi sztárparádé lesz jelen az eseményen: a meghívottak között van Kris Jenner, Larry King, Quincy Jones, Debbie Reynolds, George Hamilton and Kathy Hilton, Zsazsa második férje, Conrad Hilton unokájának felesége.

Korábban arról is szóltak a hírek, hogy méregdrága koporsóban helyezik örök nyugalomra a dívát. Egy cég fel is ajánlotta Zsazsa özvegyének, Frederic von Anhalt hercegnek, hogy elkészítenek egy színarannyal futtatott koporsót, ami körülbelül 12 millió forintba kerülne, ám ez a dolog végül meghiúsult. A TMZ nem ír az okokról, de a herceg állítólag tart a sírrablóktól.

Eddig úgy tűnik, Zsazsát a kedvenc ruhájában helyezik örök nyugalomra, ám a méregdrága ékszereit nem temetik el vele.