Nem aranykoporsóban nyugszik majd Gábor Zsazsa

Forrás: AFP -
temetés News Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábbi hírekkel ellentétben Los Angelesben lesz Gábor Zsazsa temetése, most pedig az is kiderült, nem aranykoporsóban nyugszik majd a múlt héten elhunyt híresség. 

Nemrég a Bors számolt be arról, hogy nem Budapesten, hanem Los Angelesben helyezik örök nyugalomra Gábor Zsazsát. A díva lánya, Francesca Hilton és édesanyja, Jolie Gabor mellett nyugszik majd, Marilyn Monroe sírjának közelében. A Westwood Village temető már közzé is tette az oldalán, hol lesz Zsazsa nyughelye.

Gábor Zsazsa Forrás: AFP

Nemrég az NBC is tájékoztatást adott ki arról, hogy a Good Shepherd-templomban, december 30-án, reggel 10-kor lesz a mise, majd délben a temetés. Előreláthatólag igazi sztárparádé lesz jelen az eseményen: a meghívottak között van Kris Jenner, Larry King, Quincy Jones, Debbie Reynolds, George Hamilton and Kathy Hilton, Zsazsa második férje, Conrad Hilton unokájának felesége.

Korábban arról is szóltak a hírek, hogy méregdrága koporsóban helyezik örök nyugalomra a dívát. Egy cég fel is ajánlotta Zsazsa özvegyének, Frederic von Anhalt hercegnek, hogy elkészítenek egy színarannyal futtatott koporsót, ami körülbelül 12 millió forintba kerülne, ám ez a dolog végül meghiúsult. A TMZ nem ír az okokról, de

a herceg állítólag tart a sírrablóktól.

Eddig úgy tűnik, Zsazsát a kedvenc ruhájában helyezik örök nyugalomra, ám a méregdrága ékszereit nem temetik el vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.