Gyászol a világ! Szívrohamban hunyt el Gábor Zsazsa

halál színésznő gyász Frédéric von Anhalt Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
99 éves korában távozott az élők sorából Gábor Zsazsa magyar származású hollywoodi színésznő. A hírek szerint a díva szívrohamban hunyt el. 

Úgy tudni, halálhírét elsőként a CBSLA hírportál jelentette be, később pedig Zsazsa kilencedik férje, Frédéric von Anhalt is megerősítette a lap értesüléseit. Anhalt szerint felesége szívinfarktusban halt meg.

Gábor Zsazsa Forrás: AFP

"Mindenki ott volt, nem egyedül halt meg" – jelentette be könnyeivel küzdve a férj.

Korábban arról számoltunk be, hogy a Golden Globe-díjas magyar színésznőnek az volt az utolsó kívánsága, hogy Magyarországon szeretne meghalni. Hogy Budapesten akarja tölteni azt az időt, ami még az életéből hátravan.

2016 áprilisában már nagyon rossz állapotban volt az egykor ünnepelt sztár, ágyhoz kötve élte napjait. Év elején légzési nehézségekkel került kórházba, és azt kérte kilencedik férjétől, hogy ha ezen túl lesz, vigye őt haza, mert otthon szeretne meghalni.

Forrás: Northfoto

“Lesz egy nagy évfordulós ünnepségünk ezen a nyáron, de utána elkezdem szervezni, hogyan vihetem végleg haza őt” – nyilatkozta akkor Frédéric von Anhalt. “Kívánsága szerint, visszaviszem őt Budapestre. Ő az én örömöm és szerelmem, a budapesti emberek ugyanígy érzenek iránta” – idézte akkor a 72 éves Frédéric szavait a National Enquirer magazin.

/1412/G_bor20141212151156

Jövő februárban lett volna 100 éves

Élete utolsó 14 évben már házhoz kötötten élt, 2002 novemberében egy autóbalesetben lebénult, azóta kerekesszékben közlekedett. 2005-ben és 2007-ben agyvérzése volt, arcának egyik oldala lebénult. 2011-ben fertőzés miatt térdből amputálni kellett a jobb lábát. Az utóbbi években állandó ápolásra szorult.

Gyönyörű modellre cserélte feleségét a híres focista, David Ginolahttp://www.life.hu/news/20161218-modellere-cserelte-a-feleseget-25-ev-utan-egy-focista.htmlDavid Ginola 25 év után cserélte le a feleségét, méghozzá egy fiatal modellre. A hírek szerint a férfi már el is költözött otthonról. NewsAFPFigyelmeztetést adtak ki ónos eső miatthttp://www.life.hu/news/20161218-figyelmeztetest-adtak-ki-onos-eso-miatt-idojaras.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ónos eső várható a Dunántúlon. Nagyon kell vigyázni az utakon!News--Gyanús csomag miatt kiürítették a karácsonyi vásárt a Bazilikánálhttp://www.life.hu/news/20161218-gyanus-csomag-miatt-kiuritettek-a-karacsonyi-vasart-a-bazilikanal-szent-istvan-ter.htmlA Szent István teret kiürítették, a készenléti rendőrök vizsgálják a csomagot. News--Vallomást tett a férfi, akinél az eltűnt ceglédi kislányt megtaláltákhttp://www.life.hu/news/20161218-vallomast-tett-a-ferfi-cs-andras-akinel-az-eltunt-cegledi-kislanyt-megtalaltak.htmlAz idős férfi házában, véres ruhában találták meg a 7 éves ceglédi kislányt. A férfi előzetes letartóztatását kezdeményezték. News--Bármelyik pillanatban szülhet a ceglédi nő, aki megölte másfél éves kisfiáthttp://www.life.hu/news/20161218-mindenoras-terhes-a-cegledi-no-aki-megolte-masfel-eves-kisfiat.htmlB. Mónikát a tököli rabkórház szülészetén tartják fogva, mindenórás terhes. A nő október 30-án ölte meg kisfiát, a másfél éves Danikát.NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoA hópelyhek a tél legcsodálatosabb díszei! Fotók!http://www.life.hu/news/20161217-elkepeszto-makrofotok-hopelyhekrol.htmlNagyon nehéz közelről megcsodálni egy-egy hópelyhet, pedig sokkal több fajtájuk van, mint gondolnánk. Lélegzetelállító fotósorozat készült a hópelyhek gyönyörű típusairól. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.