Magának vette meg az ajándékait egy kislány

Forrás: facebook.com/bethany.howell.1127 -
vásárlás ajándék télapó internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes ötlete támadt egy amerikai kislánynak, szeretette volna a Télapó munkáját segíteni. Arra gondolt, hogy megveszi magának az ajándékait, így a Mikulásnak ennyivel kevesebb dolga lesz majd. 

A 6 éves kislány úgy döntött, megkönnyíti a Télapó dolgát, megrendeli magának az interneten az ajándékait. Amikor a szülei nyugovóra tértek, Ashlynd Howel bement édesanyja szobájába, és az ujjlenyomatát használva feloldotta a telefon billentyűzárát.

A 6 éves kislány úgy döntött, megkönnyíti a Télapó dolgát Forrás: facebook.com/bethany.howell.1127

Pillanatok alatt, gyors mozdulatokkal kiválasztotta a legszimpatikusabb ajándékokat, elintézte a vásárlást. Másnap a szülők csodálkozva nézték, hogy ki vásárolt a nevükben pokémonos játékokat 74 ezer forint értékben. Végül a kislány bevallotta a történteket, így nem lett belőle nagyobb baj és kavarodás sem. - írta meg a DailyMail.

A 2016-os év 5 legbizarrabb története a nagyvilágbólhttp://www.life.hu/news/20161201-ime-az-idei-ev-5-legelkepesztobb-sztorija-a-vilagbol.htmlNem is gondolnánk, hogy mennyi hihetetlen eset történt idén is a világban. Összegyűjtöttünk 5-öt a legdurvábbak közül. News--Jackie Kennedy és unokája teljesen egyformákhttp://www.life.hu/news/20161227-jackie-kennedy-es-unokaja-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlNem véletlenül mondják, hogy az alma nem esik messze a fájától. Jackie Kennedy, és unokája, Rose Kennedy Schlossberg megdöbbentően hasonlítanak egymásra. News--Két totál egyforma férfi utazott együtt egy repülőnhttp://www.life.hu/news/20161227-ket-teljesen-egyforma-ferfi-utazott-egy-gepen.htmlMegdöbbentő kép került fel a netre, amelyen két teljesen egyforma férfi utazik együtt egy repülőgépen. News--Gyilkosságok sokasága miatt hullott szét egy családhttp://www.life.hu/news/20161227-a-halott-no-tehet-a-ferfi-tetterol-az-edesanyja-szerint.htmlPete Deem és szerelme sokáig éltek boldog kapcsolatban, ám a nő egy napon faképnél hagyta, a férfi pedig végzett magával. Pete édesanyja a nőt hibáztatja fia haláláért. NewsOrigoDrogos szülők 5 hónapos babája halt szomjanhttp://www.life.hu/news/20161227-drogos-szulok-gyermeke-halt-szomjan.htmlA szülők túladagolták magukat, így a kisbaba felügyelet és táplálék nélkül maradt. Ez okozta a csecsemő tragédiáját. NewsThinkstockFurcsa péniszt szolgáltak fel ételként egy repülőnhttp://www.life.hu/news/20161227-ggg.htmlAz ember sajnos nem mindig azt kapja amire számít... NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.