Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata egy ideje már nyílt titok, ám a szerelmesek eddig csak szűkszavúan nyilatkoztak bimbózó románcukról. Ezúttal viszont megerősítették, hogy ők bizony egy párt alkotnak, és nagyon boldogok.

A fiatal énekesnő végre ismét boldog. Legutolsó kapcsolata – Berki Krisztiánnal járt – hamar véget ért, és azóta a realitysztár a volt kedveséhez, Hódi Pamelához vándorolt vissza, akivel már az esküvőt szervezik. Laura viszont sokáig nem találta meg a boldogságot – egészen mostanáig. Gyurta Dani a közelmúltban elrabolta a szívét,és bár közösen még nem láthattuk őket, és kapcsolatukról is csak szűkszavúan beszéltek, végre előkerült Laura közösségi oldalán egy összebújós fotó, amelyhez az énekesnő nem fűzött egyén magyarázatot, csak egy árulkodó piros szívecskét.

 

Így drukkol Gyurta Daninak szerelme, Cserpes Laura: cuki fotó!

Pár héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy Gyurta Dániel és Cserpes Laura egy párt alkotnak. Bár a fiatalok nagyon boldogok együtt, a kapcsolatukról egyelőre nem szeretnének beszélni a nyilvánosság előtt. Most azonban Laura nagyon édes dolgot tett.