Kocsis Tibor Tankcsapda Újév Kiss Ramóna Bochkor Gábor Vajna Tímea Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu olvasóinak boldog új évet kívántak a magyar hírességek. Hogy kiket kaptunk lencsevégre, és hogy ők mit tanácsolnak, a videóból megtudhatod. 

A legdurvább botrányok a sztárvilágban 2016-banhttp://www.life.hu/sztarok/20161228-2016-botranyai-meztelenseg-es-kirugas-igy-eltek-hazank-sztarjai.htmlEz az év sem volt "csendes" a magyar sztárvilágban. Bőven akadtak meghökkentő fejlemények és nem várt fordulatok, melyek mellett mi sem mentünk el szó nélkül. Az év utolsó napján elevenítsük hát fel, miről is beszélt a magyar 2016-ban. TV + Sztárok--Állítják: családos emberbe szeretett bele Kondákor Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20161231-kondakor-zsofi-ujra-egy-joban-rosszban-szereplobe-lett-szerelmes.htmlAhogy megírtuk, már jó ideje nincs együtt Kondákor Zsófi és Kembe Sorel. Most azonban az is napvilágot látott, miért költözött el a férfi otthonukból. TV + SztárokOrigoEttől a videótól lesz igazán boldog az új évedhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-szep-es-boldog-uj-evet-kivannak-a-sztarok-a-life-hu-olvasoinak.htmlSzép és boldog új évet kívánnak a sztárok a Life.hu olvasóinak.TV + Sztárok--Harry herceg barátnője durván sanyargatja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20161230-meghan-markle-betegesen-meg-akar-felelni-a-csaladnak.htmlMeghan Markle teljesen túlhajszolja magát, mert elhatározta, hogy mindenben meg akar felelni a királyi családnak. TV + Sztárok--Doutzen Kroes fürdőruhás fotója felforrósítja a hangulatothttp://www.life.hu/sztarok/20161230-doutzen-kroes-a-tengerparton-sutkerezik.htmlKarácsony elmúltával már senki nem vágyik hóra, na meg fagyra, ugorhatnánk nyugodtan a nyárra. Sokan ezt meg is teszik, például Doutzen Kroes szupermodell, aki a tengerparton piheni ki az ünnepek fáradalmait. TV + SztárokOrigoDzsudzsák Balázs nagyon boldog: David Guettával futott össze Dubajbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-dzsudzsak-balazs-david-guettaval-fotozkodott-dubajban.htmlDubajban sziesztázik Dzsudzsák Balázs, de nem egyedül. Családja és barátai meglepték őt, ráadásul még egy hírességgel is összefutott: David Guettával fotózkodott a focista. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.