Így változik a közlekedés szilveszter éjszaka

Budapest, villamos
Forrás: MTI/Jászai Csaba -
BKK Volán szilveszter MÁV közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Változik a budapesti közösségi közlekedés, valamint a Volán-járatok menetrendje szilveszterkor, a MÁV menetrendjében nem lesz változás.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint lényegesen nagyobb kapacitással, illetve sűrűbben közlekednek az éjszakai járatok. Egész éjjel jár a 6-os mellett a 4-es villamos is a nagykörúton, valamint a fogaskerekű sem áll le.

Egész szilveszter éjszaka jár a 4-es, 6-os Forrás: MTI/Jászai Csaba

Sűrűbben vagy nagyobb befogadóképességű buszokkal közlekednek majd az éjszakai járatok a 901-es, a 907-es, a 908-as, a 909-es, a 914-es, a 918-as, a 922-es, a 923-as, a 931-es, a 950-950A, a 956-os, a 973-as, a 979-979A és a 990-es vonalán.

A Volánbusz járatai szombaton szabadnapi, majd január elsején, vasárnap munkaszüneti napi menetrendnek megfelelően indulnak.

A MÁV-Start azt közölte, hogy nem változik a vonatok menetrendje szilveszter és újév napján; szilveszterkor szombati, január 1-jén vasárnapi ütem szerint közlekednek a vonatok. Az ünnepek alatt várható utasforgalmi igényekhez igazodva a MÁV-csoport a rendelkezésére álló összes üzemképes járművét felhasználja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.