Ahogy megírtuk, Facebookján fakadt ki Náray Tamás azok ellen a celebek ellen, akik kölcsön szeretnének kérni az általa tervezett ruháiból, ahelyett, hogy megvásárolnák azokat. A témához péntekenTóth Gabi is hozzászólt. A divattervező posztját azóta pedig több híresség is véleményezte. 

Úgy tűnik, alaposan magára haragította a sztárvilágot Náray Tamás. Egy ismerősük posztja alatt többen kommenteltek, ezekből válogattunk, természetesen név nélkül. 

"Azért ennek sokkal több faktora van. Én pl. egyáltalan nem akarnám megvenni az évek során nekem kölcsön adott/stylistoktól fotózásokra hozott ruhák 90% -át, nem azért mert ingyenélő vagyok, hanem, mert a ruha csinos volt, de annyira nem vagyok oda érte, hogy meg is vegyem. Szívesen viseltem egyszer, könyörögni nem fogok/szoktam érte, örülök, ha mindenkinek jó a deal, nem vágyom rá, hogy a szekrényemben lógjon. Pláne nem egy olyan domináns darab, amit egyszer veszek fel, mert ha még egyszer rajtam van, tuti emlékszik rá mindenki az első alkalomról. Volt már rá példa, hogy a nekem kölcsönadott, nem is olcsó tervezői ruhába belezúgtam és megvettem - az UTÁN, hogy viseltem egy estén át, es volt alkalmam megtapasztalni, hogy akarom. Nem kell ezt ennyire sarkítani. Az se jó ha egy tervező minden Barátok köztöst éveken át ruház, mert azzal önmagának és a szakmának is árt, de az se a sátántól való, ha egy tervező időről időre mérlegel es kivételeket tesz. Pont tegnap olvastam egy interjút Sarah Jessica Parkerrel, aki azt mondta, hogy azok a ruhák, amikben fotózzak/nyilvános eseményre megy, 99%-ban nem az ő ruhái, és se pénze, se igénye nem lenne 30 nagyestélyire, meg 50 kalapra. Adok-kapok viszony ez. Ha az ember jől csinalja. :)" - írta az egykori, ma már külföldön élő magyar műsorvezető. 

Náray Tamás kiverte a biztosítékot a magyar celebeknélForrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

 "Nem is értem, hogy most mi lett hirtelen a baja. Naná, majd minden tévés megjelenésre újat veszek... hogyne. Micsoda egy hülyeség"  - kommentelt egy színésznő. 

"Pont ez az. Elég sok eseményünk van, ahol vagy megjelenni kell vagy dolgozunk éppen rajta. Nekem nagyon jó időszakom volt most ősszel, heti két rendezvényem tuti volt...mint tudjuk egy ilyen alkalmi ruhát egyszer lehet csak felvenni...hát bevallom, nem azért dolgozom, hogy minden ilyen alkalomra új ruhát vehessek...mert az nagyjából el is vinné a megkeresett pénzt. Ezzel együtt természetes, hogy veszek időről-időre elegáns, csakis ilyen alkalmakra való ruhát...de azért a nagy, szép eseményekre örülök egy kölcsönös, jó együttműködésnek egy jó tervezővel, (mivel sajnos tévedés, hogy simán megengedhetnék több százezres ruhákat magamnak...csak nagyon kevesen keresnek annyit a médiában...én nem). Ezért sokszor volt az utóbbi években Léber Barbarától, Benes Anita Daalarnatól, vagy mostanában Tóth Boritól, illetve az Autistic Ar-tól ruhám. Hálából mindent elkövetek, hogy jó hírüket vigyem, reklámozzam, illetve az adott eseményen akár valamilyen formában ők is megjelenést kapjanak. Nem hiszem, hogy ez ingyenélés..ha mondjuk azt is beleveszem, hogy épp az ismertségünk miatt mennyit kapunk, kaphatnánk egy-egy termék reklámozásáért...ez pedig az. Nyilván visszaélni sem lehet a dologgal, de ezért kell a tervezőnek is megválasztania, hogy ő kivel szeretne ilyen együttműködést. Tamást sok mindenért tisztelem, nagyon sokat tanultam a vele töltött modelléveim alatt, amiért örökre hálás leszek, de ezzel most nem értek egyet...bár nem tudom, milyen csalódás válthatta ki belőle ezeket a sorokat...lehet, hogy úgy árnyaltabb lenne..." - tette hozzá egy népszerű, foglalkoztatott híresség.