Boldogságot sugárzó képet posztolt Rékasi Károly

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu -
Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár felröppent a hír, hogy Rékasi Károly balesete beárnyékolja a Pikali Gerdával való kapcsolatát is, ők rácáfolnak erre. 

Mosolygós, boldogságot sugárzó, szerelmes fotót posztolt a Facebookjára szilveszter éjszaka Rékasi Károly. "Örömmel és boldogsággal teli, sikerekben, egészségben gazdag új esztendőt kívánunk!
Gerda & én" - írta ki a színész a közösségi oldalra.

Rékasi Károly és Pikali Gerda köszönik, jól vannak Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu
Klapka György fia már nem drogozikhttp://www.life.hu/sztarok/20170101-klapka-gyorgy-dennis-fia-mar-nem-drogozik.htmlSok szomorúságot okozott korábban édesapjának, Klapka Györgynek a fia, de mára szerencsére minden megváltozott. Dennis kigyógyult drogfüggőségéből, ráadásul szerelmes is. TV + Sztárok--ByeAlex- Cinthya Dictator: "Azt hiszik szeretők vagyunk..."http://www.life.hu/sztarok/20170101-byealex-cinthya-dictator-kozos-foton.htmlOrigoElbúcsúztatták Gábor Zsazsát: exkluzív videó Los Angelesbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161231-eltemettek-gabor-zsazsat-exkluziv-video-los-angelesbol.htmlA magyar származású díva, Gábor Zsazsa december 18-án halt meg hosszú betegeskedés után, a búcsúztatója december 30-án, pénteken volt Los Angelesben. A Life.hu a helyszínen készített képeket és videófelvételt a szertartásról. TV + Sztárok--Tovább gyűrűzik a Náray vs. "ingyenélő" celebek balhéhttp://www.life.hu/sztarok/20161231-naray-tamas-leingyenelozte-a-celebeket-ok-velemenyeztek.htmlAhogy megírtuk, Facebookján fakadt ki Náray Tamás azok ellen a celebek ellen, akik kölcsön szeretnének kérni az általa tervezett ruháiból, ahelyett, hogy megvásárolnák azokat. A témához péntekenTóth Gabi is hozzászólt. A divattervező posztját azóta pedig több híresség is véleményezte. TV + Sztárok--Vajna Tímea: "Vigyázzatok arra, mit csináltok..."http://www.life.hu/sztarok/20161231-igy-kivannak-boldog-uj-evet-a-sztarok.htmlA Life.hu olvasóinak boldog új évet kívántak a magyar hírességek. Hogy kiket kaptunk lencsevégre, és hogy ők mit tanácsolnak, a videóból megtudhatod. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoFergeteges bakiparádé sztárokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20161231-bakiparade-sztarokkal-2016bol.htmlBizony-bizony, még a szerepléshez szokott sztárok nyelve is gyakran megbotlik. De az sem ritka, hogy elfelejtik a szöveget, vagy forgatás közben valaki átsétál a kamera előtt. Íme, a Life.hu bakiparádéja.TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.