Tízévnyi együttlét után vált el Gwyneth Paltrow és Chris Martin, de harmonikus maradt a kapcsolatuk. Elsősorban a gyermekeik miatt még mindig sok időt töltenek együtt, és a színésznő szerint volt férje még mindig feláldozná érte az életét.

Igazi álompár volt Gwyneth Paltrow és Chris Martin, 10 éven át tartó kapcsolatuk alatt szinte soha nem volt köztük semmilyen botrány. Alaposan meg is lepődött mindenki, mikor bejelentették, elválnak egymástól. Hiába ért véget azonban hivatalosan a kapcsolatuk, gyermekeik miatt rendszeresen találkoznak mind a mai napig.

Chris Martin még mindig feláldozná életét volt feleségéértForrás: AFP/Kevin Mazur

Erről és még sok egyébről is beszélt Gwyneth Paltrow az InStyle című magazin februári számában. Elárulta, hogy szerinte Chris Martin még mindig feláldozná érte az életét."Minden nap ott van nálunk. Igaz, hogy megvan a saját magunk külön élete, de a családi életünk közös. Chris most is bevállalna értem egy golyót, még úgy is, hogy már nem vagyok a felesége. Őszintén úgy érzem, hogy ő és én valami igazán pozitív dologgal járultunk hozzá a válás kultúrájához" - olvasható a színésznő nyilatkozatában.