Carrie Fisher lánya, Billie Lourd megható üzenetben mondott köszönetet a rajongóknak

Forrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP -
Debbie Reynolds Carrie Fisher Billie Lourd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két fontos embertől is búcsút kellett vennie Billie Lourdnak, nagyon hirtelen. Édesanyja, Carrie Fisher a karácsonyi ünnepek után halt meg, nagymamája, Debbie Reynolds pedig csak egy nappal élte túl a lányát. Billie eddig csendbe burkolózott, de nemrég köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta.

Az egész világot megrázta a két hollywoodi legenda hirtelen halála. Carrie Fisher azután hunyt el, hogy egy repülőjáraton szívinfarktust kapott. Hiába szállították kórházba, nem tudták megmenteni a színésznő életét. Egy nappal később az édesanyja, Debbie Reynolds is távozott az élők sorából. Szakértők szerint a lánya elvesztésének fájdalmába halt bele.

Carrie Fisher és Debbie Reynolds 2007-ben Forrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP

A családnak nagyon hirtelen két ember elvesztésével is meg kell birkóznia, nem csoda, hogy eddig hallgatásba burkolóztak. Billie Lourd, Carrie Fisher lánya azonban nemrég az Instagram-oldalán köszönetet mondott a rajongóknak a támogatásért, amit az elmúlt időszakban kaptak tőlük. "Imáitok és kedves szavaitok az elmúlt héten erőt adtak nekem, pedig azt hittem, az erő már nem létezik.

Nem tudom elmondani, mennyire fog hiányozni az anyukám és a nagymamám.

A szeretetetek és támogatásotok a világot jelenti nekem" - írta Billie a fotóhoz, amin ő kislányként szerepel anyukája és Debbie Reynolds társaságában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.