Nem volt felhőtlenül kellemes élmény a Neoton Família érdi koncertje. Az egyik szám alatt ugyanis verekedés tört ki a küzdőtéren. A biztonsági őrök gyorsaságának köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj.

A koncertezők és a zenekar tagja sem értik, hogyan történhetett ilyen, de verekedés miatt kellett félbeszakítani a Neoton Família érdi koncertjét. Az egyik szám alatt a küzdőtéren egymásba kötöttek és bunyózni kezdtek az emberek, de szerencsére a biztonsági őrök gyorsan reagáltak.

Félbeszakadt a Neoton Família koncertjeForrás: MTI

"Meglepve vettem észre, hogy a Neoton-slágerek közben előbb hangzavar, majd kiabálás és dulakodás zajai vonják el a figyelmemet. Láttam, hogy közel a színpadhoz verekedés tört ki. A zenekar vezetője le is állította a muzsikálást, majd azt láttam, hogy kivonulnak a színpadról. Némi szünet után folytatódhatott csak a koncert, amelyen sajnos több ittas személy is dülöngélt. Nem értem, hogyan árulhattak az arénában alkoholos italokat vagy engedhettek be részeg embereket. Maguk a verekedők is alig álltak a lábukon, akiket végül is kivezettek" - mesélte a Blikknek egy szemtanú. Végvári Ádám, a zenekar oszlopos tagja sem érti, hogyan történhetett ilyen, hiszen az ő koncertjükön még sosem fordult elő verekedés.

Végvári Ádámmal még sosem fordult elő ilyenFotó: Szabó Gábor - Origo

"Lukács Andi billentyűssel ketten voltunk a színpadon, éppen a Gitárálom című dalomat játszottuk, amikor meg akartam énekeltetni a közönséget, de a küzdőtérről zajt hallottam. Alig láttam a reflektoroktól, de éreztem, hogy gáz lehet, mert biztonságiak rohantak be tőlünk nem messze. Gondoltam, verekedés tört ki, be is mondtam: Hagyjátok abba a bunyót!Ilyen még nem történt a fennállásunk ötven éve alatt, de szerencsére komolyabb baj azért nem történt, később folytathattuk a koncertet. Izgalmasan zárult a jubileumi évünk" - mondta a zenész.