Azurák Csaba TV2 műsorvezető műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éves tévés szakember hosszú idő után újra látható lesz a kereskedelmi csatorna képernyőjén. 

2016. január 12-én este 22.15-kor visszatér a TV2 képernyőjére Azurák Csaba. Mint az már korábban kiderült, a Tények egykori műsorvezetője egy hetente jelentkező közéleti-politikai műsorral, az 1/1 Azurák Csabával című produkcióval tér vissza a képernyőkre - írja a Bors.

Azurák Csaba visszatér a képernyőre Forrás: TV2

"A műsorban három témát boncolgatunk majd, ebből általában egy forgatott anyag lesz, kettő pedig stúdióbeszélgetés. Persze ez sem szentírás, azaz igyekszünk a tartalmat az aktualitásokhoz igazítani. A stáb járt már külföldön is, hogy exkluzív riportokkal is a tévé elé ültessük a nézőket" - mondta el a lapnak Azurák Csaba.

Azurák Csaba tavaly búcsúzott a csatornától

A TV2 műsorvezetője tavaly április 8-án egy rövid időre búcsút intett a képernyőnek. A szakember 2009 óta vezette a TV2 hírműsorát Várkonyi Andreával.
Sztárok, akik 2017-ben Magyarországra látogatnak http://www.life.hu/sztarok/20170102-jennifer-lawrence-es-jeremy-irons-magyarorszagra-jon.htmlTom Hanks, Harrison Ford és Ryan Gosling után 2017-ben újabb nagy színészek érkeznek Budapestre. Van, aki egy forgatás kedvéért lakik egy ideig nálunk, mások viszont egy nagyobb buli kedvéért szállnak meg a fővárosban. Íme, a hozzánk érkező sztárok listája. TV + SztárokOrigoKevin 2017-ben már a TV2-n karácsonyozikhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-andy-vajna-szerzodes-a-reszkessetek-betorok-a-tv2-kepernyojen.htmlBár eddig minden évben az RTL Klubon volt látható a népszerű filmsorozat, a reszkessetek betörők!, 2017-től megváltoznak a dolgok. TV + Sztárok--George Michael párja is tehet a sztár haláláról? http://www.life.hu/sztarok/20170103-george-michael-szerelmet-tamadjak-az-interneten-fadi-fawaz.htmlMég mindig vannak megválaszolatlan kérdések a sztár halálával kapcsolatban. Több rajongó szerint az énekes szerelme is hibás a tragédiában. TV + Sztárok--9 év után a Facebook-oldalán búcsúzott a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170103-czippan-anett-9-ev-utan-bucsuzott-az-aktivtol-es-kollegaitol.htmlÉv végén mindenki áttekinti az elmúlt időszakot, és megpróbálja lezárni magában azt, ami elmúlt. Így tett Czippán Anett is, aki az Aktív című műsortól búcsúzott. 9 évig vezette, sok emléke kötődik hozzá, ám ez a korszak lezárult. TV + Sztárok--Így szilvesztereztek Beckhamék a Maldív-szigetekenhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-beckhamek-a-maldiv-szigeteken-szilvesztereztek.htmlA Beckham család a Maldív-szigeteken töltötte a szilveszteri időszakot. Hatalmas partyt rendeztek. TV + Sztárok--Újra együtt Cinthya Dictator és Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20170101-ujra-egyutt-cinthya-dictator-es-varga-viktor-enekes.htmlSzámtalanszor szakítottak, de mindig egymás mellett találták meg újra a boldogságot. Ééééés, igen: újra egy pár Varga Viktor és Cinthya Dictator.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.