Azurák Csaba TV2 Tények
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április 8-án láthatják utoljára a nézők a Tényekben Azurák Csabát. A szakember búcsúzik a hírműsortól, de hamarosan visszatér új, politikai-közéleti háttérműsorával.

A TV2 műsorvezetője rövid időre búcsút int a képernyőnek, április 8-án, pénteken utoljára köszönti a nézőket a Tények virtuális stúdiójából. A szakember 2009 óta vezeti a TV2 hírműsorát Várkonyi Andreával. Azurák Csaba hamarosan új műsorával tér vissza a TV2 képernyőjére.

Dirk Gerkens, a TV2 Csoport vezérigazgatója köszönetét fejezte ki a búcsúzó híradós munkájáért: "Köszönünk Csabának mindent, amit a Tényekért tett az elmúlt években, azonban nem kell sokáig nélkülözniük őt a nézőknek, mert a következő szezonban visszatér a képernyőre egy vadonatúj közéleti-politikai háttérműsorral, amelyben ismét megmutatja, milyen kiváló szakember".

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.