Demcsák Zsuzsa Liptai Claudia jósnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa nagyon reméli, hogy 2017 az ő éve lesz, és megtalálja társát. A cél érdekében egy rontás elleni fonalat is visel csuklóján, pontosan olyat, amilyet Liptai Caldia, aki mint tudjuk, most nem is lehetne boldogabb.

Liptai Claudia már egy jó ideje rontás elleni piros fonalat visel, ahogy Demcsák Zsuzsa is. A műsorvezető reméli, hamarosan megtalálja majd élete párját. Zsuzsa hiszi, hogy ez segít majd neki abba, hogy élete jóra forduljon, ahogy kolleganőjének Liptai Claudiának is használt.

Demcsák Zsuzsa fonalat visel az átok ellen Forrás: tv2

"Voltam jósláson Gazsi Gizinél, és most újra elmegyek. Egyébként azóta van fonal a csuklómon és a gyerekeimén is. Nekem ez jó érzés, ha működik, ha nem, ha csak placebo, akkor is.

Ez a karkötő megvéd a rosszakaróktól. Védelmet, egészséget remélek tőle magamnak és a családomnak.

És igen, szeretném megtalálni a társam 2017-ben. Nagyon szeretem Claudiát, a gyerekeink is szeretik egymást, egy oviba jártak. Az, hogy ő ilyen boldog, erőt adhat azoknak a nőknek, akik egyedül vannak. Ez fontos, mert sokan magányosan küzdenek a mindennapokkal, és az nem könnyű" - mondta a Borsnak Zsuzsa. A jósnő is bízik abban, hogy a műsorvezető Claudiához hasonlóan boldog lesz.

Gazsi Gizi biztos benne, hogy Zsuzsára boldog év vár Forrás: TV2

"Nagyon bízom benne, hogy Zsuzsa ugyanolyan boldog lesz, mint Claudia. Clau életében sok tragédia volt, de mióta fonalat kötöttem a kezére, elindult pozitív irányba. Az ismert emberek közül elsőnek Hernádi Judit kapott tőlem fonalat, van Ábel Anitának, Kárász Robinak is, és még sorolhatnám.

Ez nem csak a kötésről szól. Ilyenkor meg kell tisztítani a tulajdonosát, levenni az átkot,

a szellemet, és egy burkot kell köré építeni egy szertartás keretében. (...) Ez egy életre szóló védelmi rendszer, amely megakadályozza, hogy gonosz emberek árthassanak nekünk. Zsuzsinak már fenn van egy ideje, ha újra eljön, akkor megerősítem. Mostantól biztosan jön a pozitív fordulat az életébe pénzben, egészségben. Ha nincs férfi az életében, akkor most lesz" - mondta Gizi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.