Jennifer Lawrence forgatás Budapest sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence, a 26 éves Oscar-díjas amerikai színésznő a hírek szerint január 2-án érkezett a fővárosba. Hogy hol szállt meg, az eddig még nem derült ki. 

A világ egyik legszexisebb színésznője a Red Sparrow című filmet forgatja majd Pesten, többek között Jeremy Ironsszal. A sztár egyik legjobb barátnője, Laura Simpson már posztolt is képet Budapestről, így valószínű, hogy a világsztárral már nyakukba vették a várost.

Terrible view. Hurts my eyes.

Laura Simpson Ternosky (@lauragram) által közzétett fénykép,

A magyar színész, Szabó Simon a Twitter-oldalán tett közzé egy bejegyzést, miszerint a következő időszakban az Oscar-díjas színésznővel fog forgatni. Hogy milyen minőségben dolgoznak majd együtt, az egyelőre nem derült ki.

Sztárok, akik 2017-ben Magyarországra látogatnak

Van, aki egy forgatás kedvéért lakik egy ideig nálunk, mások viszont egy nagyobb buli kedvéért szállnak meg a fővárosban. Íme, a hozzánk érkező sztárok listája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.