Mary Zsuzsi búcsúlevelet írt Klapka Györgyhöz, ám ez idáig erről senki sem tudott. Halálának 5. évfordulója előtt pár nappal került elő az iromány, melyből Klapka idézett. 

Természetesen, a levél fájó sebeket tépett fel György szívében, hiszen egyébként is lezáratlan az énekesnő halálának körülménye. Sosem fogjuk már megtudni, hogy Zsuzsi valóban megakart-e halni, vagy csak ráijeszteni próbált a szeretteire. 

Mary Zsuzsi búcsúlevelet írt Klapka GyörgynekForrás: MTI/Mészáros János

A búcsúlevél teljesen véletlenül került napvilágra. György szerette volna felújítani azt a lakást, amely a birtokán áll, és amelyben Zsuzsi lakott az utolsó éveiben. Azt tervezte, hogy az ingatlant lányuknak, Sandynak adja majd. A lakás kiürítése során számos bútor és régiség került ki, melyek közül néhány darab az üzletember régiségüzletében kötött ki. Az egyik becsűs fedezte fel a levelet egy fiókba téve. 

Köszönöm neked, hogy csodás gyerekeink lehettek. Te vagy az egyetlen, akit igazán szerettem, aki a maga módján megbecsült és sosem hagyott el. A lelkemben hozzád vagyok és leszek mindig hűséges" - ennyit osztott meg belőle György, a levél többi részéről semmit nem tudunk. - írta meg a Story Magazin.

Szomorú hír: Elhunyt Klapka GyörgyFotó: Nagy Attila [origo]

A férfi a gyermekeivel sem osztotta meg az irományt, mert nem akart nekik fájdalmat okozni. Így a búcsúlevél tartalmának többi részét György magával vitte a sírba, hiszen 2017. január 4-én Klapka György is elhunyt sajnálatos módon, 88 éves volt.