búcsúlevél Klapka György Mary Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary Zsuzsi búcsúlevelet írt Klapka Györgyhöz, ám ez idáig erről senki sem tudott. Halálának 5. évfordulója előtt pár nappal került elő az iromány, melyből Klapka idézett. 

Természetesen, a levél fájó sebeket tépett fel György szívében, hiszen egyébként is lezáratlan az énekesnő halálának körülménye. Sosem fogjuk már megtudni, hogy Zsuzsi valóban megakart-e halni, vagy csak ráijeszteni próbált a szeretteire.

Mary Zsuzsi búcsúlevelet írt Klapka Györgynek Forrás: MTI/Mészáros János

A búcsúlevél teljesen véletlenül került napvilágra. György szerette volna felújítani azt a lakást, amely a birtokán áll, és amelyben Zsuzsi lakott az utolsó éveiben. Azt tervezte, hogy az ingatlant lányuknak, Sandynak adja majd. A lakás kiürítése során számos bútor és régiség került ki, melyek közül néhány darab az üzletember régiségüzletében kötött ki. Az egyik becsűs fedezte fel a levelet egy fiókba téve.

Köszönöm neked, hogy csodás gyerekeink lehettek. Te vagy az egyetlen, akit igazán szerettem, aki a maga módján megbecsült és sosem hagyott el. A lelkemben hozzád vagyok és leszek mindig hűséges" - ennyit osztott meg belőle György, a levél többi részéről semmit nem tudunk. - írta meg a Story Magazin.

Szomorú hír: Elhunyt Klapka György Fotó: Nagy Attila [origo]

A férfi a gyermekeivel sem osztotta meg az irományt, mert nem akart nekik fájdalmat okozni. Így a búcsúlevél tartalmának többi részét György magával vitte a sírba, hiszen 2017. január 4-én Klapka György is elhunyt sajnálatos módon, 88 éves volt.

Horváth Norbi, az RTL Klub sztárjának drámai vallomása: testvére halt meg helyettehttp://www.life.hu/sztarok/20170105-horvath-norbi-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjanak-vallomasa.htmlRengetegszer született ujjá az RTL Klub sztárja, életét szörnyű tragédia árnyékolja be. Norbit mindig is féltették szülei, mert halva született, de ő nem vigyázott magára. Mindig ivott és dohányzott, élete akkor változott meg, mikor egy autóbalesetben elvesztette öccsét. Mélypontra került, de onnan sikerült felállnia. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki mesés élete: hol meztelenül tengerpartozik, hol a Grand Canyonnál pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20170105-szorcsik-viki-meztelen-tengerpartozas-es-grand-canyon.htmlLehet irigykedni Szorcsik Vikire, ugyanis gyönyörűbbnél gyönyörűbb helyeken jár. A színésznő élete mesébe illő, ugyanis Instagram-oldalán folyamatosan új ország újabb lélegzetelállító helyéről jelentkezik, hol félmeztelenül, hol pedig a Grand Canyon mellől. TV + SztárokOrigoDráma! Majdnem lelőtték Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/sztarok/20170105-a-palotaorok-majdnem-lelottek-erzsebet-kiralynot.htmlMár nem uralkodna Erzsébet királynő, ha a szorgalmas palotaőrök meghúzták volna a ravaszt. Néhány évvel ezelőtt ugyanis betolakodónak hitték a felséget, mikor az hajnalban a villa körül sétálgatott. TV + Sztárok--Szabó Zsófi szülés után visszatér a képernyőre - és a babája nevét is elárulta!http://www.life.hu/sztarok/20170105-ez-lesz-szabo-zsofiek-gyermekenek-neve.htmlZsófi végre elárulta, milyen nevet fog kapni majd születendő gyermekük. Lehet, hogy lassacskán készülhetünk a gólyahírre? TV + Sztárok--Kasza Tibi és szerelme elhagyták az országothttp://www.life.hu/sztarok/20170105-kasza-tibi-es-parja-elhagytak-az-orszagot.htmlA közösségi oldalán tett közzé Kasza Tibi egy videót, melyben elárulta, hogy elhagyják az országot és azt is elmesélte, hová utaznak... TV + SztárokOrigoFilm készült Carrie Fisher és édesanyja kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170105-dokumentumfilm-keszult-carrie-fisherrol-es-edesanyjarol.htmlHátborzongató belegondolni, hogy amikor a film készült, még mit sem sejtettünk a tragédiák sorozatáról. Ám a film megjelenésekor már egyik szereplő sem él... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.