Drámai vallomás az RTL Klub sztárjától: “Szó szerint halva születtem”

Forrás: RTL Klub -
halál Horváth Norbi Éjjel-nappal Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegszer született ujjá az RTL Klub sztárja, életét szörnyű tragédia árnyékolja be. Norbit mindig is féltették szülei, mert halva született, de ő nem vigyázott magára. Mindig ivott és dohányzott, élete akkor változott meg, mikor egy autóbalesetben elvesztette öccsét. Mélypontra került, de onnan sikerült felállnia.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaként egy kedves és sármos férfit ismerhettek meg a nézők Horváth Norbiban, pedig az életében rengeteg tragédiát kellett túlélnie. Számára a születés sem volt egyszerű, ugyanis az életét annak az orvosnak köszönheti, aki újraélesztette.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja sok tragédián ment keresztül Forrás: RTL Klub

"Szó szerint halva születtem a várt idő előtt. A szülészorvos élesztett újra, de még sokáig nem vihettek haza, a koraszülött intenzív osztályon kezeltek. Később több lázgörcs miatt kerültem kórházba. A másodiknál helikopterrel vittek be, de

olyan sokáig voltam oxigénhiányos állapotban, hogy figyelmeztették az anyukámat, készüljön fel a fogyatékossággal járó agykárosodásra"

- sorolta a Story Magazinnak élete történetét Norbi. Már az is csoda, hogy ép maradt, de itt még nem ért véget a megpróbáltatások sora. Ő ugyanis sosem vigyázott magára, hiába féltették túlságosan is a szülei. Miután elköltözött otthonról, gyakran ivott, dohányzott, és nagyon meg is hízott. Életének mélypontját öccse halála jelentette, aki autóbalesetben vesztette életét.

"Egész életemben engem féltettek, és a testvérem halt meg helyettem, aki még iskolába járt"

- mondta Norbi, akinek nemcsak ezzel kellett megbirkóznia: akkoriban ment tönkre a vállalkozása és a szerelme is elhagyta. Az egész családnak pszichológushoz kellett járnia, Norbi pedig ismét kórházba került. "Az orvosom megmondta, ha így folytatom nem élem meg a 35. születésnapomat" - árulta el a sorozatsztár, aki ezután életmódváltásba fogott és megszabadult 34 kilótól. Azóta pedig folyamatosan sportversenyekre jár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.