Sírva búcsúzott Nyertes Zsuzsa Klapka Györgyről

Forrás: MTI,Origo -
Medveczky Ilona Klapka György gyász Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy azt a Life.hu megírta, január 4-én elhunyt Klapka György. Nyertes Zsuzsa és Medveczky Ilona is fájó szívvel búcsúztak tőle.

Január 4-én reggel még a Mokka vendége volt Klapka György, aki a közelmúltban lezajlott születésnapjáról és az ünnepekről mesélt a műsorvezetőknek. Akkor a híres üzletember azt mondta, reméli, még egy hasonlóan szuper születésnapit meg fog érni, ám sajnos ez már nem valósulhat meg, ugyanis az Aranyember aznap délután rosszul lett és elhunyt.

Nyertes Zsuzsa szerette és jó embernek tartotta Klapka Györgyöt

Forrás: MTI,Origo

A mai adásban Demcsák Zsuzsa megdöbbenve beszélgetett az üzletember barátjával,

Nyertes Zsuzsa színésznővel, aki sírva mesélte el, mennyire szerette és mennyire jó embernek tartotta Klapka Györgyöt.

Medveczky Ilona néhány sort írt a műsor készítőinek, őt ugyanis annyira megviselte kedves barátja halála, hogy nem tudta vállalni a televíziós szereplést.

Meghalt Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-meghalt-klapka-gyorgy-88-eves-volt.htmlNéhány nappal születésnapja után otthonában hunyt el Klapka György. TV + Sztárok--A TV2 sztárjának egója nem ismer határokat – Megint kiverte a biztosítékot!http://www.life.hu/sztarok/20170104-berki-kijelentesen-kiakadtak-az-emberek.htmlBerki Krisztián megszámlálhatatlanul sokszor kiverte már a biztosítékot az embereknél. Néha még azok is kiakadnak rajta, akik egyébként rajonganak érte. Ezúttal is túl messzire ment... TV + SztárokOrigoErdei Zsoltot négy nő hozta zavarbahttp://www.life.hu/sztarok/20170103-erdei-zsoltot-zavarba-hoztak.htmlErdei Zsolt hazánk egyik legeredményesebb és legsármosabb ökölvívója. Ki gondolná, hogy zavarba tud jönni négy nő társaságában? TV + SztárokOrigoKelemen Annára rájöhet a szülhetnékhttp://www.life.hu/sztarok/20170103-kelemen-anna-gyereket-akar-szulni.htmlKelemen Anna a Micsoda nők! című műsorban elmondta, hogy simán el tudja képzelni, 40 éves kora körül rájöhet a szülhetnék. TV + SztárokOrigoMinden eddiginél részletesebb előzetessel rukkolt elő A sötét ötven árnyalatahttp://www.life.hu/sztarok/20170103-ujabb-reszletek-a-sotet-otven-arnyalatabol.htmlAkit magával ragadott Christian és Anastasia szexi és nem mindennapi romantikus története, már tűkön ülve várja a folytatást. Már csak alig egy hónap és végre Valentin napon újra átélhetjük az erotikus tündérmese adta újabb élményét. Ezúttal viszont sosem látott új részleteket mutatunk a filmből. TV + Sztárok--Medveczky Ilona szerelmi csalódáson esett át 2016-banhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-medveczky-ilona-szerelmi-csalodas-video.htmlA Mokka című műsorban vallott elmúlt évéről a díva, Medveczky Ilona. Kiderült, hogy egy komoly szerelmi csalódáson esett át... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.