Tovább dagad a botrány a két sztár között: úgy érzik, már csak a bíróságon tehetnek pontot az ügyük végére. 

Nótár Mary rágalmazás és becsületsértés miatt beperelte L.L. Juniort. Az énekesnő szerint kollégája olyan vádakkal illette, melyek egyáltalán nem voltak valósak. A rapper például azt állította, hogy a sztár csak hazudta a várandósságát. Bár L.L. Junior később bocsánatot kért, a jelek szerint a viszony nem rendeződött.  

Nótár Mary nem hagyja annyiban a dolgokatFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"L.L. Junior a Facebook-oldalán közzétett, kioktató stílusú videóüzenetében azzal vádolta meg Nótár Maryt, hogy becsapja a rajongóit. Tényként közölte: ügyfelem nem volt várandós, és hazugságnak vélte azt is, hogy elvesztette a babáját. Valamint állítása szerint Mary a saját neméhez vonzódik. Ezek a hazugságok bőven kimerítik a rágalmazás és becsületsértés fogalmát. Meggyőződésünk, hogy nem volt semmi olyan különösen fontos közérdek vagy magánérdek, ami indokolhatta volna, hogy ebbe az ügybe L.L. Junior bármilyen módon beleavatkozzon, illetve nyilatkozatot tegyen. Semmi másra nem ment ki Junior nyilatkozata, mint Nótár Mary imidzsének rombolására és közvélemény előtti lejáratására" - sorolta Junior vétkeit Mary jogi képviselője, dr. Kovács Attila. 

L.L. Junior viccesnek tartja, hogy bepereltékForrás: facebook/L.L. Junior

A rapper gyorsan reagált az ügyre: "Viccesnek tartom, hogy be lettem perelve, mivel semmi valótlant nem állítottam. Tanúkkal tudom alátámasztani minden mondatom. Ma is jogosnak tartom a felháborodásomat, mivel az anyaság szentségével nem lehet szórakozni. Ha eljut odáig az ügy, akkor Marynek kell majd bizonyítania az ellenkezőjét. Karba tett kézzel várom, hogyan fogja ezt megoldani" - mondta a Borsnak zenész.