Dúl a szerelem: egymásra talált Kárász és Kammerer

Forrás: MTI/Kovács Tamás, Kollányi Péter -
szerelem Kárász Anna Kammerer Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kammerer Zoltánra rátalált a szerelem: Kárász Annához fűzik gyengéd érzelmek a háromszoros olimpiai bajnokot. 

A kajakosok egymás mellett találták meg a szerelmet. A világbajnok kajakozó Kárász Anna és a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán bevallottan szeretik egymást, sőt arról is meséltek, hogy mivel töltik a szabadidejüket.

Zoltán elmesélése szerint Anna mostanában sokat tartózkodik Budapesten, így szerencsére bőven van alkalmuk közösen időt tölteni. Elárulták, hogy nagyon szeretnek egymással, egymásnak sütni-főzni különféle finom falatokat.

Kárász Anna és Kammerer Zoltán Forrás: MTI/Kovács Tamás, Kollányi Péter

"E téren Anna ügyesebb nálam. A kedvencemet, a steaket pompásan készíti, és a halétkeket szintén nagyszerűen prezentálja" – vallotta be őszintén Kammerer a Borsnak.

Azt is megtudtuk, hogy a férfi specialitása a harcsapaprikás, állítólag abban verhetetlen.

Anna jelenleg rengeteget edz egykori párosbeli sikertársával, Vad Ninettával. Ennek köszönhetően rengeteg időt töltenek a csepeli Gubacsi hídfőnél található bázison, de azért arra is igyekszik minél több időt szakítani, hogy kedvesével, Zoltánnal lehessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.