Szandi lánya már egyáltalán nem kicsi, Blankának egy éve barátja is van. Az énekesnő nagyon örül lánya boldogságának. 

Szandi lánya már nem kicsi, így várható volt, hogy hamarosan elkezdik érdekelni a fiúk, és Blankára egy éve rá is talált a szerelem. Az énekesnő ennek szívből örül, és bevallotta, kicsit a saját kamaszkorára emlékeztetik a fiatalok. Ő 16 évesen talált rá társára, de annak idején az apukája eltiltotta őket egymástól. Szandi nem esik ebbe a hibába, hiszen még élénken emlékszik arra, milyen nehezen viselték a túlzott apai szigort.

Szandi már a nagymamaságra is fel van készülveForrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala

„Az édesapám még el is tiltott tőle. Szerettem volna apukámnak őszintén mindent elmondani, de nem lehetett. Ez volt a legnehezebb. Persze utólag megértem, nyilván aggódott, hogy nálam épp 16 évvel idősebb férfival kötöm össze az életem, ráadásul egy zenésszel, akinek – ahogy ő mondta mindig – még tisztességes civil foglalkozása sincs” – mesélte Szandi a Bestnek szerelmük történetét. Éppen ezért az ő fejében meg sem fordult, hogy hasonlóan tegyen lányával.
„Blankának például nem kell titkolóznia, bármikor elhozhatja hozzánk a szerelmét, Mikit. Rájöttünk ugyanis, hogy az erős tiltás mindig nagy ellenállást vált ki”
 – mondta Szandi, hozzátette, attól sem félnek, hogy mi lesz, ha kirepülnek a csemeték. „Nekünk csak az a fontos, hogy ők boldogok legyenek. Így vagyunk elégedett szülők, és bevallom, előbb-utóbb örömmel leszek nagymama is” – árulta el az énekesnő.