Eltűnt egy fiú: Krisztián 2 napja nem adott magáról életjelet

Forrás: Police.hu -
rendőrség eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendelkezésre álló adatok alapján Kollár Krisztián 13 éves mezőfalvi fiú 2017. január 6-án délután, Nagysismándon lévő otthonából távozott ismeretlen helyre és azóta életjelet nem adott magáról, írja a Police.hu. 

Az apa szombaton délután tett bejelentést az eltűnésről, mely szerint fia, 160 centiméter magas, zömök testalkatú, szőke rövid hajú, eltűnését megelőzően barna színű télikabátot, farmer nadrágot és fekete színű bakancsot viselt.

Forrás: Police.hu

A dunaújvárosi rendőrök várják a lakosság segítségét, akinek információja van a fiú tartózkodási helyéről, hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú" ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.