Kovács Kati ezért "utálja" Koncz Zsuzsát

Forrás: MTI/Zih Zsolt, Kovács Attila -
Koncz Zsuzsa Kovács Kati énekesnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár eddig senki sem tudott arról, hogy Kovács Kati milyen súlyos sérelmeket őriz, nemrég a Teszári Nórának adott interjújában őszintén mesélt az érzéseiről. 

"Mondták, kiírták, hogy a díj oda van ítélve Kovács Katinak, de az átadást megelőző este áthúzták, és egy másik nevet írtak rá" - kezdte a beszélgetést az énekesnő, aki azt állította, hogy egy illető elég sokszor "keresztbe feküdt" a pályafutásának.

Kovács Kati és Koncz Zsuzsa Forrás: MTI/Zih Zsolt, Kovács Attila

"Nem mondom a nevét. Nem akarom mondani. És te se mondd el, ha megkérhetlek rá! Akkoriban Szörényi Levente csak egyetlenegy énekesnőt kísért, de ő ki akart ebből a körből lépni, mert érezte, hogy ő mást szeretne. Ahogy mondta nekem: nem akar egész életében kísérőzenész lenni. És neki volt igaza, mert azóta sok gyönyörű darabot írt, rockoperát, az István, a királyt, az Attilát. Neki volt igaza, mert szegényebb lenne a magyar popkultúra ezek nélkül" – mondta Kovács az adásban. A Blikk szerint szinte biztos, hogy az említett kolléga Koncz Zsuzsa volt, amit később a Borsnak Zalatnay Cini is megerősített.

"Szabadulásom után szerettem volna egy nagy arénabeli koncertet a Koncz–Kovács–Zalatnay hármassal. Álltunk mi már így a színpadon, és annyi dalunk van, hogy biztosan tudtunk volna újat és maradandót mutatni. Bródy is próbált segíteni, hiába. A leggyengébb láncszem ebben a tervben Zsuzsa volt" – mondta Cini a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.