Mínusz 20 fok, hófúvás, szél: erre kell készülnük

Forrás: Cultura Creative/Hugh Whitaker -
hideg időjárás hófúvás széllökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akik már abban reménykedtek, hogy kicsit enyhülni fog az idő, azok számára sajnos rossz hírrel kell szolgálnunk: továbbra is cudar hidegre kell számítanunk. 

A hétfői napon ugyan kissé enyhül az idő, ami azt jelenti, hogy valamivel melegebb lesz -10 foknál, de ez még mindig nagyon messze van attól, amit szeretnénk.

Tovább folytatódik a hideg időjárás
Képünk illusztráció Forrás: Cultura Creative/Hugh Whitaker

Kedden még a napsütés sem lesz zavartalan, helyébe több felé számíthatunk hószállingózásra, hóesésre. A hajnali órákban -15, napközben pedig - 7 fok körüli hőmérséklettel számolhatunk. Szerdától azonban tiszta égbolt, napos idő érkezik, melynek köszönhetően elérhetjük a -4 fokos nappali csúcshőmérsékletet is.

Ám sajnos ez az állapot sem lesz tartós, ugyanis a hétvégére újra borús napok, eső, ónoseső is kialakulhat, cserébe viszont már + 2 fokos felmelegedés lesz - írta meg a Köpönyeg.hu

Sajnos a fagyos idő már több emberéletet is követelt, így mindannyian várjuk a tartós enyhülés megérkezését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.