Folyóba fagyva találták meg a Sajószentpéterről eltűnt kislányt

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
eltűnt személyek kislány fagyhalál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap délután tűnt el a 7 éves kislány Sajószentpéterről, akit aznap este meg is találtak a tűzoltók, de sajnos már nem tudtak rajta segíteni.

A tűzoltók sötétedés után lámpák és hőkamerák segítségével próbálták felkutatni a gyermeket, akinek eltűnését 2017.január 8-án 16 óra előtt jelentették be. A kétségbeesett édesanya a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságtól kért segítséget a kislány felkutatásához.

Jégpáncél alá szorult egy 7 éves kislány
Képünk illusztráció Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A kicsi Sajószentpéteren játszott társaival, ám 14:45 környékén idegen helyre keveredett, ahonnan többé nem került elő. Az áldozatot végül a Sajóba fagyva találták meg, a jégpáncélok alatt. Bontóbaltával törték fel a jeget, kiemelték az apró testet, és azonnal elkezdték az újraélesztést is, de sajnos már nem jártak sikerrel, nem tudták megmenteni a kislány életét - írta meg a Blikk.

Sajnos nem a 7 éves kislány az egyetlen, akire a közel múltban holtan találtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.