Az egykori megasztáros Páll Tímea menzeszével és ujjával fest

Forrás: Youtube/Pall Timi -
Páll Tímea menzesz festés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt a Megasztárban indult Páll Tímea, azóta azonban más művészeti ág felé kacsingat. A festészet szerelmese lett, de nem akármilyen képeket alkot: menstruációs vérét ujjával viszi fel a vászonra.

Félretette az énekesi karriert Páll Tímea, most a művészet egy más ágával foglalkozik, mégpedig a festészettel. A fiatal nő azonban eltér a hagyományoktól, ecset és festék helyett a menstruációs vérét és az ujját használja.

Így festett Páll Timi a Megasztárban Forrás: Youtube/Pall Timi

Erről saját maga is megosztotta tapasztalatait Facebook-oldalán. Leírta, hogy ez a tevékenység megértette vele a menstruációs ciklusa értékét, és a fájdalom szépségét.

"A havi ciklusom inspirált, hogy valami olyat alkossak, ami az emberi életből születik"

– indokolta meg alkotásait Tímea, aki több hónapon át dolgozott a képein. Ezeket azonban nemcsak művészetnek, hanem küldetésnek tartja, bár sokan nem tudják értékelni, hogy a tamponjából kinyert vérét festi ujjaival a vászonra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.