Kiderült: Molesztáló az amerikai tornászok orvosa

Forrás: Getty Images/iStockphoto/NinaMalyna/Ninamalyna -
gyerekek molesztálás orvos páciens
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bírósághoz fordult Larry Nassar néhány egykori betege, nagy bajban van a molesztáló orvos. 

16 egykori betege fordult bírósághoz, köztük egy olimpiai érmes sportoló is. Mint kiderült, szexuális zaklatással vádolják a Michigani Egyetem és az amerikai tornászválogatott egykori orvosát.

2015-ben bocsátották el Nassart, mert több sportoló is jelezte, hogy nincsenek megelégedve a munkájával, de azt pontosan még nem tudtuk, hogy mi a baj vele. Ügye az FBI-hoz került, és azóta már napvilágra került néhány elképesztő hír a férfiról.

Úgy tűnik Larry Nassar felnőtteket és gyerekeket is szexuálisan molesztált Forrás: Getty Images/iStockphoto/NinaMalyna/Ninamalyna

Kiderült, hogy a Michigani Egyetemen töltött évei alatt 2 betegét molesztálta, majd ezt követően még 60-an nyújtottak be panaszt Nassarral szemben, de bírósághoz csak egy nagyon kis százalékuk fordult - írta meg az NBCNews.

Novemberben, Bill Schuette vette át a vizsgálat irányítását. Nem sokkal később a Michigan állami főügyész fel is jelentette Larry-t, mert állítása szerint a család egyik barátjának kislányát 6 éves kora óta molesztálja.

Közvetett bizonyítékoknak számítanak azok a meghajtók, melyeket a Nassar lakhelye előtt álló kukákból szedtek ki az FBI dolgozói. A tárolókon

több tízezer gyermek pornográfiáról szóló képet és videót találtak.

Egy GoPro felvételen az is tisztán kivehető, ahogy egy medencében két kislányt a nemi szervénél tapogat.

Az orvost előzetesben tartják, és óvadék ellenében sem engedik ki, amíg nem zárul le az ügye, mert veszélyesnek tartják.

1,5 méteres boára bukkantak egy XX. kerületi játszótérenhttp://www.life.hu/news/20170110-orias-boat-talaltak-egy-budapesti-jatszoteren.htmlEgy járókelő bukkant rá a nagyjából 1,5 méteres állatra a játszótéren. NewsOrigoCsepelen órákig lógott egy véres holttest a negyedik emeletrőlhttp://www.life.hu/news/20170110-ongyilkossag-csepelen-orakig-logott-a-holttest-a-negyedikrol.htmlÓrákig lógott Csepelen az egyik negyedik emeleti lakásból egy véres holttest. A járókelők mind láthatták a borzalmas öngyilkosság részleteit.News--Bécsi kórházban tett látogatást George Michael egy hónappal a halála előtthttp://www.life.hu/news/20170109-becsi-korhazban-tett-titkos-latogatast-george-michael-egy-honappal-a-halala-elott.htmlA popsztár magángéppel repült Bécsbe 2016 novemberében, hogy találkozzon két elismert orvossal abban a kórházban (AKH – Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien), ahol 6 évvel ezelőtt megmentették az életét. Michael édesapja és kedvese, Fadi Fawaz is vele utazott. Utóbbi akkor azt nyilatkozta, hogy üzleti céllal utaztak az osztrák fővárosba. News--Meghalt Nagyi, a 105 éves kardszárnyú delfin http://www.life.hu/news/20170109-meghalt-a-105-eves-kardszarnyu-delfin.htmlSajnos úgy tűnik, hogy életét vesztette minden idők legidőseb kardszárnyú delfine, a 105 éves Nagyi. NewsOrigoBrutális: műanyag palackot dugtak a végbelébe, és hagyták elvérezni (18+)http://www.life.hu/news/20170109-brutalis-gyilkossag-indiaban-muanyag-palackot-dugtak-a-vegbelebe.htmlMinden képzeletet felülmúló kegyetlenséggel végeztek egy 80 éves nővel Indiában. Ismeretlenek berontottak a házába, műanyag palackot helyeztek a végbelébe, és hagyták elvérezni. News--Későn adta le a dolgozatát: a tanár ököllel ütni kezdte http://www.life.hu/news/20170109-okollel-utotte-diakjat-a-nyiregyhazi-tanar.htmlElképesztő videó került fel az internetre, amelyen egy tanár megállás nélkül ütlegeli az egyik diákját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.