Lola Kirke nem csak szőrös hónaljat, hanem gyűlölködő kitűzőt is villantott a Golden Globe díjátadón. 

Lola Kirke gyönyörű estélyi ruhában érkezett a Golden Globe gálára, de néhány furcsa tekintetet azért begyűjtött magának az erős hónaljszőrzete miatt.

Lola Kirke kitűzőt és hónaljszőrt villantott a Golden Globe díjátadónForrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com

Nem ez volt az egyetlen érdekesség a 26 éves sztáron, hanem az az apró kitűző is melyet, a jobb melléhez rögzített - írta meg a HuffingtonPost.

A kítűzőre írt szöveg Paul Ryan-t szidja:

A feminista szépség azért bírálta az Egyesült Államok Képviselőházának elnökét, mert bejelentette: lefaragnak a nonprofit családvédő szervezet számára nyújtott támogatásból, illetve az abortuszok miatt közismert Planned Parenthoodnak szánt összeget is csökkentik.

"Paul Ryan azt mondja, hogy nem akarják támogatni a Planned Parenthoodot. Ez – számos más tervezetével együtt – kegyetlen dolog. A te tested, a te döntésed" - nyilatkozta a színésznő.

Mégsem a színésznő szőrzete volt a Golden Globe legkínosabb pillanata, sokkkal inkább Emma Stone elfuserált ölelkezős jelenete.