égési sérülés kisgyerek bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy egy nőt a saját gyermekével büntetnek. Két éves kisfiát savval öntötték le, elképesztő sérüléseket szenvedett. 

Az Indiában élő család komoly megrázkódtatásokon megy keresztül: elrabolták 2 éves gyermeküket, Aditya Raj-t, majd savval öntötték le az arcát és egy kukába dobták...

A fiú december 13-án, játék közben tűnt el, később kiderült, hogy elrabolták. Másnap egy kamionos talált rá egy kukában heverve, borzalmas sérülésekkel az arcán.

A támadást vélhetőleg egy 27 éves férfi követte el, azért, mert a kisfiú édesanyja korábban visszautasította a közeledését.

A nőnek és férjének tavaly el is kellett költözniük otthonukból, mert nem bírtak már a zaklatóval. Soni, az édesanya jelenleg 8 hónapos terhes, és a tragédia óta nem láthatta a kisfiát.

"Ő az egy szem fiam, teljesen tehetetlen vagyok. A férjem szerint nem bírnám elviselni a kisfiam arcának látványát, ezért nem találkoztam még vele" - írta meg a Metro.

A kicsi azóta is kórházban van, sok kezelés vár még rá a gyógyulásig. Sajnos mostanság sok olyan eset történt, melynek áldozatai gyerekek voltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.