Hihetetlen, hogy egy nőt a saját gyermekével büntetnek. Két éves kisfiát savval öntötték le, elképesztő sérüléseket szenvedett. 

Az Indiában élő család komoly megrázkódtatásokon megy keresztül: elrabolták 2 éves gyermeküket, Aditya Raj-t, majd savval öntötték le az arcát és egy kukába dobták...

A fiú december 13-án, játék közben tűnt el, később kiderült, hogy elrabolták. Másnap egy kamionos talált rá egy kukában heverve, borzalmas sérülésekkel az arcán. A támadást vélhetőleg egy 27 éves férfi követte el, azért, mert a kisfiú édesanyja korábban visszautasította a közeledését. A nőnek és férjének tavaly el is kellett költözniük otthonukból, mert nem bírtak már a zaklatóval. Soni, az édesanya jelenleg 8 hónapos terhes, és a tragédia óta nem láthatta a kisfiát. 

"Ő az egy szem fiam, teljesen tehetetlen vagyok. A férjem szerint nem bírnám elviselni a kisfiam arcának látványát, ezért nem találkoztam még vele" - írta meg a Metro.

A kicsi azóta is kórházban van, sok kezelés vár még rá a gyógyulásig. Sajnos mostanság sok olyan eset történt, melynek áldozatai gyerekek voltak