Kiderült: Molesztáló az amerikai tornászok orvosa

Forrás: Getty Images/iStockphoto/NinaMalyna/Ninamalyna -
gyerekek molesztálás orvos páciens
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bírósághoz fordult Larry Nassar néhány egykori betege, nagy bajban van a molesztáló orvos. 

16 egykori betege fordult bírósághoz, köztük egy olimpiai érmes sportoló is. Mint kiderült, szexuális zaklatással vádolják a Michigani Egyetem és az amerikai tornászválogatott egykori orvosát.

2015-ben bocsátották el Nassart, mert több sportoló is jelezte, hogy nincsenek megelégedve a munkájával, de azt pontosan még nem tudtuk, hogy mi a baj vele. Ügye az FBI-hoz került, és azóta már napvilágra került néhány elképesztő hír a férfiról.

Úgy tűnik Larry Nassar felnőtteket és gyerekeket is szexuálisan molesztált Forrás: Getty Images/iStockphoto/NinaMalyna/Ninamalyna

Kiderült, hogy a Michigani Egyetemen töltött évei alatt 2 betegét molesztálta, majd ezt követően még 60-an nyújtottak be panaszt Nassarral szemben, de bírósághoz csak egy nagyon kis százalékuk fordult - írta meg az NBCNews.

Novemberben, Bill Schuette vette át a vizsgálat irányítását. Nem sokkal később a Michigan állami főügyész fel is jelentette Larry-t, mert állítása szerint a család egyik barátjának kislányát 6 éves kora óta molesztálja.

Közvetett bizonyítékoknak számítanak azok a meghajtók, melyeket a Nassar lakhelye előtt álló kukákból szedtek ki az FBI dolgozói. A tárolókon

több tízezer gyermek pornográfiáról szóló képet és videót találtak.

Egy GoPro felvételen az is tisztán kivehető, ahogy egy medencében két kislányt a nemi szervénél tapogat.

Az orvost előzetesben tartják, és óvadék ellenében sem engedik ki, amíg nem zárul le az ügye, mert veszélyesnek tartják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.