12 évig erőszakolta saját gyermekét a férfi

erőszak szexuális bántalmazás gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi rendszeresen megerőszakolta saját lányát, 12 évig nem derült ki az apa hátborzongató tette.

K. Csaba, az elkövető, 10 éves korában kényszerítette először kislányát arra, hogy engedjen az erőszaknak. Ezt követően a férfi mindennap bántalmazta.

A büntetlen előéletű aszódi férfi a külvilág felé természetesen egy teljesen másik arcát mutatta: Hithű keresztény édesapa, aki vallásos kereteken belül, feleségével együtt nevelnek 6 gyermeket. - írta meg a Bors.

Kislánya, az 1992-ben született Melinda volt az, kinek történetéről sokáig senki nem tudott. A mostanra felnőtt nőnek 12 éven keresztül kellett mindennap átjárnia a család telkén található kis házba, ahol egy konditerem volt berendezve. A helység fekvőpadján pedig édesapjával volt köteles közösülni.

14 év börtönt kapott a gyermekét rendszeresen erőszakoló férfi
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az is előfordult, hogy a férfi bottal verte el Melindát, nehogy véletlenül eljárjon a lány szája. Később, 2006-ban már arra kötelezte gyermekét, hogy költözzön be az ő hálószobájába, majd innentől kezdve napi többször is megerőszakolta a lányt. A rémálom akkor ért véget, mikor Melinda beleszeretett egy fiúba, akinek el merte mesélni életének legsötétebb titkait. A bíróság 14 év börtönre ítélte a tettest.

"Mindig tisztességesen éltem, Krisztus tanítása szerint, mélyen keresztény vagyok, szeretem a gyerekeimet és a feleségemet is. Melindának üzenem, költözzön a szívébe békesség, és ne a gonoszság irányítsa tetteit. Én ezeket a bűnöket nem követtem el, a családom visszavár, a másik lányom azt írta, csak akkor megy férjhez, ha én vezetem az oltárhoz" - mondta K. Csaba az utolsó szó jogán a bíróságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.